Téma: dojcenie a ulcerozna kolitida
Dobry den RNG,som tu prvykrat.:) Nechcem zas polozit tu istu otazku, na ktoru si velakrat odpovedal, len ja mam maly hacik, ak mi vies pomoct, budem ti velmi vdacna. Mam 35 rokov a doteraz som bola zdrava, iba raz za niekolko rokov slaba nadcha a antibiotika som brala parkrat za zivot. Mam 4,5 mes. synceka. Ked mal 6 tyzdnov, po velkom jednorazovom strese som zacala krvacat z konecnika plus hlien...Po rektoskopii mi zistili podozrenie resp. na 99 % ulceroznu kolitidu s ktorou sa velmi tazko zmierujem... Asi 18 cm. Nemam vredy, iba chytenu krvacajucu sliznicu. Beriem iba pentasa cipky, ktore okamzite zabrali ako mavnutim prutika. Citala som si rady, ktore si uz x krat pisal na tuto diagnozu. Moj problem je v tom, ze plne dojcim syna (prospieva, vela pribera)a velmi ho chcem aj dalej aspon do roka.... Uz po rektoskopii ma nutili ho odstavit, preto iba ta pentasa. Inak maly mal zvysenu e coli a ma horsiu stolicu: riedku, hlienovu. Na kolonoskopiu ist nemozem, lebo nemozem prehanadla a nejest kvoli mlieku. Nechcem aby sa mi zhorsil stav, ale chcem sa liecit a dojcit zaroven.... Triphalu a aloe vera, ci nejaky detox kvoli dojceniu nemozem... Netusim ci mozem nejake enzymy, napr. yarro zymes. Zatial beriem iba probiotika, inulin, jablcnu vlakninu a psyllium. Snazim sa kazdy den ovocie a zeleninu. Co by si mi poradil prosim ta aby som sa liecila a neuskodila synovi, dakujem krasne