Téma: dilatovaná srdcová komora
Dobry večer,
moj otec ma zistene, že ma pravu srdcovu komoru dilatovanu, niekedy mu srdce nepravidelne bucha, uziva irbesartan,
ale ma z neho vedlajsie ucinky, ake doplnky by mu mohli pomoct.? Dakujeme velmi pekne.
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Dobry večer,
moj otec ma zistene, že ma pravu srdcovu komoru dilatovanu, niekedy mu srdce nepravidelne bucha, uziva irbesartan,
ale ma z neho vedlajsie ucinky, ake doplnky by mu mohli pomoct.? Dakujeme velmi pekne.
Vsetky oregany v tele maju nosnu konstrukciu z kolagenovych vlakien. Ked su tieto prilis kratle alebo je ich malo, konstrukcioa sa zacne rozpadavat. Na tvari to napr vidiet ako vrasky, na srdci a inych organovch prevdepodobne rovnako, ako ochabnute svalstvo.
Na posilnenie tvorby kolagenu treba brat vitamin C najlepsie vo forme ester C, 3 az 5 gramov denne, a aminokyseliny ako L lysin a L-prolin aspon 3-4 gramy aj viac denne.
Na podporu cinnosti srdca treba brat najma draslik a horcik, tiez na podporu energie vyrabajucich mitochondrii brat PQQ(50 mg) a ATP320 mg). Pomaha brat aj doplnok CoQ-10 vo forme ubiquinol, 200 az 300 mg denne, najma pri pouzivani roznych liekov, ktore rabuju telo o tento koenzym potrebny na vyrobu energie.
http://www.medicinenet.com/irbesartan/article.htm
Irbesartam ma dost zlych nasledkov, najma pri dlhodobom brani. Jeho ucinok je len ACE, tj rozsiruje cievy a tym znizi tlak, a na to moze clovek pouzuit aj obycajny prasok zo suchych plodov hlohu(Hawthorne) ktore maju tak isto ACE vasodilatacny/cievy rozsirujuci ucinok na znizenie krvneho tlaku ale bez skodlivych postrannych ucinkov chemickych liekov. Davka je 3 az 5 gramov denne.
Tlak znizuju aj krill oleje, serrepaptaza a nattokinaza, co bezpecne riedia krv.
Arytmiu tj nepravidelne bitie srdca to neriesi a medzi zle nasledky patri nedostatok energie, co moze arytmiu este zhorsit.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.