Téma: Vysadzovanie antidepresiv a abstinencne priznaky - vyz.doplnky
Dobry den, v sucastnosti prechadzam neprijemnymi abstinencnymi priznakmi z postupneho vysadzovania AD-lieku a rovnako aj znizovana davky, resp. kratkodobeho vysadenia benzodiazepinovych liekov, v dosledku narastajucej tolerancie. Z NU ma trapi hlavne stala nespavost, celodena uzkost, podrazdenost, hnev, tras, tik, nepokoj, nervozita, pocit elektriny v koncatinach a dalsie... Pri hladani informaciach o vyzivovych doplnkoch, ktore by mi pomohli zmiernit tieto neprijmne ucinky som narazil na stranku theroadback.org, kde som sa docital, ze pri vysadzovani benzodiazepinov sa doporucuje nasledovna kombinacia doplnkov : Beta 1, 3-D Glukan, RenewPro(srvatkovy protein), prirodny vitamin C a Probiotic Supreme. V pripade vysadzovania antidepresiv sa dalej doporucuju doplnky ako: Essential Protein Formula, Body Calm(obsahuje Montmorency tart cherry), Body Calm Supreme(obsahuje naviac aj Mucenku jedlu).
Vecsina tychto doplnkov sa vsak da kupit jedine cez ich TRBhealth shop a to za dost vysoke sumy. Preto neviem nakolko je tento program doveryhodny, ked si takymto sposobom vlastne sami sebe robia reklamu na svoje produkty ?
Zujima ma, ci poznate niektore z vyssie uvedenych doplkov a ci si myslite, ze by niektore z nich skutocne mohli aspon tak dobre pomoct pri vysadzovani spomenutych liekov, tak dobre ako to uvadzaju na svojom portali theroadback.org ?
Pripadne mate vlastne tipy na doplnky, ktore by mi mozno mohli pomoc ?
Vopred Vam velmi pekne dakujem!