Njaj sice ano tam to mate zakazane ... boze to je svet.. najlepsi zdroj vapnika prirodny zakazu pestovat skrz fetakov debilnych .... tak isto to je aj s konope co je vlastne tiez superfood a aj komodita hlavne vsestranne vyuzitelna...
Vidite to je dobra rada ďakujem ... aspon sa nemusim piplat s precedovanim a radsej to budem mixovat dlhsie do jemna... Ak sa Vám podarí zohnať mak isto to skuste u nas sa to stalo oblubeny napoj v celej rodine...
CHcem sa spýtať ešte.. každé ráno si na raňajky robím taku zmesku (cca 200g dokopy to má) a dávam tam : jablko, banan, kiwi, mrkvu, spenát, brokolicu , orechy vlasske (namocene vo vode predtým nech sa inhibítory enzýmov vylúčia, orechmi i sa aj snazim brzdit tie rychle cukry v ovocí ), ryzové a pohánkové vločky a lyzicu kvalitného( olivoveho alebo dynoveho alebo lanoveho,) oleja ..... toto su moje ranajky kazdy den v týždni okrem víkendu teda... Chcel som si takúto vitamínovú dobrú vec cerstvu zadeliť do každého dňa len sa chcem spýtať či to nie je napr vela rýchlych cukrov .. uz to robím cca 7mesiacov, cítim napr ze imunita moja je lepsie odost voci chripkam a beznym veciam ale nerad by som si takto zas nastartoval cukrovku.... CO si myslíte o tom s Vášho pohľadu?
len pre info mam 70kg, mam 27rokov a od 13tich rokov cvicim a snazim sa pohybove aktivity mat na dennom poriadku.. sice mam posledne 2roky kancelarsku pracu kde 90% dna sedim pri pc ale podvecer cvicim hned ..hlavne cviky s vlastnym telom na pohyb strecing hrazda stojky atd...
Naposledy upravil: letto (2015-02-24 16:52:10)