milanko81 napísal(a):Diky RNG. Všetko dodržujem ale už som prišiel asi na chybu. Dal som väčšiu polievku o 12:00 o 12:30 som dal 2x betain HCL a o 13:00 som
dal kuracie stehno s ryžou a do 15 minút zvuky a zle... T.j. asi tu polievku resp. vodu piť min. 1 hod. pred kyselinami až potom jedlo. Lebo minulý týždeň keď som nejedol polievky prichádzam na to že sa mi stav dosť zlepšil...
T.j. chyba je asi tu ... Po tej polievke ešte aj za hodinu som cítil ako celú v žalúdku ( pri zmene pohybu tela akoby veľa tekutín v balóne) akoby neprešla a do toho jedlo a .....
Skus reagovať či súhlasíš. Ináč včera som si robil test na celiakiu s lekárne (celiatik test... krv z prsta...) vyšlo že nemám tak asi je to to trávenie a nedostatok kyselín, keďže test ráno so sodou ... a vôbec sa mi negrglo takže asi kyseliny a pozor na pitie vody...
Hmmmmmmm???? Diky! S tým škvrkaním sa dostavuje nevoľnosť a zrýchlený tep srdca (búšenie) keď nie je škvrkanie je to ok. -je to možné takéto prepojenie tepu a stravy???
A schudol som 5 kg po tom zlom trávení čo odporúčaš aby som trocha išiel hore? Keďže mám určite zlé vstrebávanie beriem
Quantum Generica (vitamíny a minerály) + vitamín C myslíš že je to OK? A v akom čase to brať, keďže beriem tie veci na trávenie.??? Asi mám veľa otázok ale skús....
Diky
Ahoj , som jeden z tych ktory kyseliny nema a tiez som mal zdravotne problemi , mne to trvalo az polroka kym som si vsetko pozistoval co a ako , cital som ze ked nieco zjes a mas busenie srdca moze to byt alergia/intolerancia na nejaku potravinu .
Polievka je voda preto ti to zle travi , RNG hovorieva ze to je najhrosie ked si das pred jedlom alebo este horsie po jedle polievku .
Skus si kupit aj triplestrenght pankreatin ENTERICKY od Swansona , enzymi pankreatin od nowfoods , superenzymes sommal ale ziadna zmena , + 3kyseliny vzdy po jedle .
Stravu si skus dat ( prerusovany post ) jest len 8 hodin denne ja to mam od 11:00 do 19:00 , das tak cas telu na travenie a hlavne detoxikaciu , ked nejes pi dost vody .
Samozrejme vitaminy a mineraly su velmi dvolezite RNG hovori ze treba doplnat C,E,D3,K, jod , selen , magnezium , zinon , toto v strave chyba , dalej mikrovlakniny ktore ti rng spominal kup si 4 druhy a miesaj si ich spolu a daj do 2 litrov vody a to pi pocas dna .
Probiotika by som skusil nejake lepsie ktore si kyselino a tepelne odolne .
a samozrejme skusat potraviny , popripade si sprav FOOD Detective test stoji cca 80 euro a zistuje sa tam intolerancia na potravini .