1

Téma: zlepene ocka

Ahoj RNG mam zasa s malou problem ta nosna prepazka robi svoje ,mame zasa nadchu mava silnu no koloidne striebro zabera pomaly a navyse sa zobudza uz aj slepenymi ockami takej zltej farby a je scervenene a slzia troska opuchle uziva vsetko co sa da ,no najlepsie by bolo keby vedele prehltat tie kapsule ,lebo ich sipem iba do kasicky.Uzivame selen,zinok,kurkumin,vitamin C forma ester,aqercetin s bromelainom,stiekame aj na tvar to striebro a vecer kapkame GSEplus koksak .tak uz neviem co Fakt silna nadcha a navyse ma maly nostek ide ma porazit ,vdaka za odpoved

2

Re: zlepene ocka

Reinfekcia moze byt aj z pradla.
Nezabudnite sterilizovat podusky, alebo aspon pouzit citricidalovy roztok spray alebo spray koloidnej striebornej vody, pripadne davat do prania bielidlo(chlorox), ktore zaroven sterilizuje.
Ja ked mam nakazu, striekam si do tvare koloidnu stiebornu vodu viackrat za den

3

vdaka za tvoj cas ale to vsetko uz robime takze cas ukaze ,ci skoncime na ocnom pri prepichovani alebo na ATB ani jedno zatial nepripustam ale s detmi je to tazke  ked uz budu hltat tak to bude myslimfajn,a davam jej aj Prodiotika tak to je vsetko co mam v hlave nazbierane tak uvidime stale si mi neodpisal ohladom toho striebra ci este vyrabaju ani nikto s fora tak neviem odkial objednat

4

Aj sa sa pokusam s nimi spojit, bolo by to predsa hlupe, keby ta aparatura v Lucenci bola nevyuzita