Téma: zlaty stafylokok
Dobry den,
uz asi pol roka mam problem s kozou na penise. Objavili sa mi tam scervenane miesta - nesvrbia, obcas pocit palenia. Z casu na cas sa na tychto miestach objavia supinky. Bol som s tym u koznej - prv usudila, ze je to viralneho povodu dala mi mast nejaky Ialugen, potom ked nezabralo povedala ze je to mikoza, dala mi Micetal, nezabral ani ten... Tak mal som toho dost, isiel som za urologom, ten mi spravil stery - vysledky na kvasinky boli negativne (cize mikoza to zjavne nebola ako usudila pani kozna), ale nasli tam zlaty stafylokok, ktory vraj moze sposobovat presne taketo problemy. Predpisal mi nato Framykoin mast a este nejake antibiotika na uzivanie - tie mi predpisal este aj kvoli nejakej bakterii, co mi nasli v mocovej rure (neviem teraz nazov, mam to niekde v papieroch, mozem dodatocne uviest). No kedze nerad uzivam lieky, tak hladam alternativne sposoby liecby. Zacal som "googlit" a nasiel som info o Citricidale, ktory je vraj ucinny na tuto bakteriu. Preto sa chcem poradit, ci zacat uzviat tento pripravok a ak ano, tak akym sposobom uzivat - lokalne potierat alebo vnutorne uzivat prip. kombinacia oboch.