Mal by som RNG zasa dotaz. Prisli mi uz tie pripravky pre staru mamu. Od nedele jej to davam. Problem je ze kapsule su dost velke a mam co robit jej to nanutit, ale o to nejde. Ide o to, ze uz asi 2 roky berie Galantamin. Nevies, ci nan nebola uz nejaka kritika? Vraj podporuje zanechanie acetylcholinu, ale neviem do akej miery je to netoxicke a potom, hlavne sa chcem spytat, ci nevadi, ze sa dalej berie aj s tymyto vsetkymi doplnkami:
Vitaminy B 100mg, Vitamin E 400IU, Cilantro, Bacopa Monieri, GABA, Acetyl, L-carnitine, Acetyl L-Cystein, Memory complex ako Huperzin a Vinpocetin a Ginkgo, Lifes Greens, Curcumin. To je zatial vsetko co mam. Neviem ako jej to mam denne davat. Podla teba vsetko kazdy den? Ale hlavne mi robi obava, ci mam davat aj ten Galantamin. Rodicia, ktori povazuju doktorov za bohov, sa ho nechcu vzdat. Tak neviem, ci takto ucinok bude mat nejaky efekt. Celkovo sa mi zda, ze je po nom dost apaticka a nejavi zaujem o pracu, aj ked zatial nema problem s dlhodobou pamatou a vsetkych nas pozna, len ma tu apatiu. Ale ked som jej tieto pripravky nasadil v nedelu, tak som na dva dni Galantamin vysadil. Vcera sa mi zdala ovela cipernejsia a dost behala po vonku a angazovala sa. Ale dnes rano jej mama zasa dala 8mg Galantaminu a zda sa mi zasa usedena a bez zaujmu. Neviem, co mam robit. Keby bolo na mne ja by som jej nic synteticke nedaval, pretoze aj ked sa vyrabal z cibulky narcisu, vraj sa uz vyraba synteticky a to nemoze byt nic dobreho. Tak porad, cim by som ich odhovoril, alebo ci je to ok? A okrem toho mava Risset. Nejake neuroleptikum na upokojenie. Skratka oblbovak. Je to podla mna skoda. A mava z toho trasenie vo vnutri, take psychicke, takze nic prijemne pre nu. To sa tyka tych dvoch liekov. Ostatne zatial len testujem. Ale najradsej ako vravim, by som to s liekmi nemiesal. Lenze, to by som ju musel niekam uniest a tam ju liecit.