1

Téma: Voda z vodovodu

RNG, v prvom rade sa ti chcem podakovat za tvoju aktivitu pomahat ludom riesit ich zdravotne problemy.

Chcem sa opytat na tvoj nazor, ci pit vodu z vodovodu, alebo pit filtrovanu.

Dakujem za odpoved

2

Re: Voda z vodovodu

Ja pijem destilovanu uz vyse 20 rokov, nie ze by vodovodna bola extra skodliva, ale ma chlor v sebe, ktory vytlaca z tela uzitocny jod a tak prispieva k rakovinam a zamoreniu tela.
Naviac voda z vodovodu ma v sebe vseliake latky dnes, zamorenie je znacne, lebo spodne vody dnes obsahuju stovky chemikalii, co telo nepotrebuje. Obcas je aj extra zamorena, ked su vodovodne trubky vymienane alebo zemniace prudy vyvrtaju v potrubi male dierky, kadial sa nasava spinava spodna voda.

Naposledy upravil: RNG (2011-04-19 16:52:32)

3

Dakujem za promptnu odpoved :-)

Mam zly pocit z toho, ze v destilovanej vode nie su ziadne mineraly, kym vo vodovodnej su. Pri beznom uzivani vitaminov si viem doplnit vsetky potrebne?

Este na temu doplnkov: niekde som citala, ze mas nejake obchody kde ich predavas. Daj mi prosim kontakt na ne.

Vdaka

4

Voda nie je podstatny zdroj mineralov, voda je nas odmyvanie prebytkov mineralov a inych latok z tela
http://rng.nazory.eu/voda
Moje obchody na Slovensku su zavrete uz vyse 2.5 rokov.Bolo tam privela problemov a financnych strat.

5

Super, v tom clanku su informacie, ktore som potrebovala.

6

OK,. Pouzivajte tu stranku, www.rng.nazory.eu
Usetrite mi plno casu s odpovedami na otazky, ktore su tam zodpovedane.

7

Čo si myslíte o tomto zariadení na úpravu tvrdosti vody? http://www.premiumwatersystem.com/sk/scale.html
Neviem posúdiť, či je to vhodný spôsob a adekvátnosť ceny.
Ďakujem

8

Teoria krasna, ucinok minimalny. V USA to je uz vyse 30 rokov, tj bolo dost casu na to, aby posudili minimalnu ucinnost taskeho a podobnych zariadeni.
Dnes sa pouzivaju aj komercne na odsolovanie RO filtre.