Ked chces najst rozne doplnky a tie chelacne chemikalie, musis ist na www.google.com a tam najdes plnom zdrojov. Nie su to priam najlacnejsie veci, to by ti Ivan, administrator tohoto fora mohol povedat lepsie, lebo ten ma tento problem uz vyse 35 rokov a len posledny rok-dva nachadza pomaly sposoby na odmorenie.A u neho sa zamorenie ortutou a slaby odmorovaci proces tela spojili s roznymi mikrobialnymi a pravdepodobne aj parazitickymi. Tieto sa vzajomne totiz podporuju proti obrane tela, dokonca ucinkom liekov.
Ked sa chces odmorovat lacne po domacky, odporucam pestovat cilantro,pit nesladene ovocne a zeleninove stavy, pouzivat antimikrobialne ako extrakt z olivovych listov , citricidal, oreganovy olej, ALA, sylimarin, selen, vitamin C, E a D-3, jod, psylium a lecitin.
Pripadne si najst aj dobry zdroj zelenych, ja ich kupujem napr z www.Puritan.com, kde ich zmes je velmi komplexna a obsazna, hoci pre bezneho Slovaka trosticku draha http://www.puritan.com/green-food-057/l … ?NewPage=1
To by malo byt vsetko vo financnom dosahu priemerneho cloveka, ak si najde lacne dovozove zdroje
Na paraziticke odporucam uz spomenuty protiparaziticky kit zo Swansonu, hoci mozno najst aj lacnejsie, ale neviem ci ti ich poslu na Slovensko.
Pokial som mal obchody na Slovensku, pomyslal som dokonca tuto protiparaziticku kombinaciu vyrabat na Slovensku z miestnych zdrojov a predavat za ovela nizsie ceny, ale zialbohu mi tie obchody neprosperovali z roznych dovodov a tak padla aj myslienka vyrabat rozne zmesi na Slovensku, vcitane tejto a napr zdravotnej kozmetiky, ktora by sa tam tiez velmi zisla mnohym.
Co sa tyka protiparazitnych, palina prava(wormwood, artemisia absynthia) rastie aj na Slovensku, vytazok zo zelenych supiek orecha sa da spravit aj tam a mlete klinceky sa daju cerstvo zomliet aj tam a naplnit do kapsul.
Pripadne by sa mnohe suroviny dali kupovat vo velkom od specializovanych vyrobcov z celeho svete a tam(na Slovensku) plnit , aby mohla byt cena co najnizsia.
Well, skoda.