1

Téma: Flaky na tvari

RNG na tvari pravidelne na tom istom mieste sa mi vytvoti taky ohraniceny cerveny flak, ktory vyzaruje akoby teplo-aspon tak to citim, liecim sa na tu candidu ,drzim bezsacharidovu dietu. Niekedy som mal Helicobaktera pylori, viem ak si pamatam, ze aj zpri jeho pritomnosti mozu taketo flaky sa vyskytovat po tele a tvari, ale teraz bysom ho uz nemal mat bral som asi 2-3 mes. koloidne striebro 40 ppm. Teraz uz 18 den ta dieta+ GSE, 33 %, kokosovy olej a oreganovy olej, ester C 500 mg, zinkosel, D3, chlorella, stress b complex. Ale aj pokozka na tele rukach, nohach ma stale svrbieva, raz viac, niekedy menej, ak sa tam poskriabem ostanu cervene jazvy o chvilu zmiznu...

2

Re: Flaky na tvari

To sa niekedy stava z roznych alergii alebo prekysleneho tela. Odmeraj si PH mocu a ked je pod 6 zmen potravu smerom k zeleninam, pripadne aj ber Kalinat v mensich davkach(1/2 lyzicky rano na prazdny zaludok.
Natieraj sa po sprche kokosovym olejom na este mokre telo.Celkom malicko staci a nechaj to zaschnut bez utierania. Ja to robim na noc, potom si este trochu presedim pri telke alebo za pocitacom a za ten cas sa mi vacsina vstrebe.

3

Velmi peknw dakujem RNG za rychle odpovede, velmi si vazim Tvoje rady na tomto fore, tieto mi davaju istotu pri pouzivani doplnkov. Som taky pokojnejsi po Tvojich radach a hlavne nasmerovany tym spravnym smerom....
Este raz srdecna vdaka za Tvoju zhovievavost a hlavne trpezlivost s nami.

4

OK

5

milan aj ja to mam, tiez ma svrbia ruky a nohy, mna teda hlavne nohy...
rng zaujimalo by ma, aku hygienu treba dodrziavat, teda viem, ze zakladnu,ale aj nejaku specialnu, napr nejaky roztok GSE na kupel noh? co poives, nebol by vhodny?
ja mam stale pH mocu stale 6, to je zle? a zu som ako zajac ;-) v kuse kusem zeleninu, salaty...

este ma zaujima, moze sa pohanka jest?  milan viem ze ty ju jes ;-)

Naposledy upravil: maminka (2011-02-16 09:58:32)

6

Kokosovy olej s citricidalom je dostatocny na to, aby vyhubil vsetky povrchove infekcie, vcitane plesni , bakterii a mozno aj kozne mikroparazity(nakazene demodex foliculorum)
ine kozne svrbenia su z vnutorneho zamorenia, histaminovej reakcie, potravinovych alergii alebo ako odmorovaci  priznak.
Pouzivanie cistiacich enzymov by to malo ale po case vyriesit.
Pohanka je zrnina plna skrobov=polysacharidy-ktore sa v zaludku a crevach menia na volne cukry, tj je to nono pri prisnej protikandidovej diete. Svindlovanie sa nevyplaca....
PH mocu 6 znamena, ze je telo este stale kysle, mozno Kalinat by tu bol na mieste aspon docasne, kym sa to neupravi aj zmenou crevnej flory

Naposledy upravil: RNG (2011-02-16 15:56:44)

7

Sprava pre RNG
Dovolujem si Vas poziadat o Vas nazor na dany problem :
"Chcela by som sa spytat ci nahodou nemate skusenosti so zriedkavo sa vyskytujucim Sturge-Weber syndromom, pretoze kamaratkinmu 12mesacnemu synovi tuto chorobu zistili a liecia to klasickou medicinou, lenze ziadne lieky mu nezaberaju."
Vopred dakujem za Vas nazor.

8

Nuz je to tqk vzacne, ze som o tom este ani nepocul tj musel som sa obratit na popularnu literaturu, pozri
http://en.wikipedia.org/wiki/Sturge%E2% … r_syndrome
Nuz a tam som sa docital, ze je to rozpad cievnych stien a nevedia ziadny dovod na to.

Jedine, co mozem tu je spekulovat, ze je to mozno sposobene niektorymi nasimo telesnymi virusami, co si lekari zarial nedostatocne vsimaju a pokusat sa pouzit nieco antiviralne, pozri temu herpes. Totiz spominaju, ze je tam kalcifikacia a ta je nasledok zapalov a zapaly nieco musi sposobovat, tie nie su sami od seba.

9

Vdaka.

10

OK