Téma: bolesť brucha
Dobrý deň, ja už neviem na koho sa obrátiť aby mi pomohol zistiť co mi môže byť tak skúsim napísať aj sem....už asi 4. mesiac to trvá, bolesti brucha, ktoré už neviem ani bližšie opísať raz je to pichlava bolesť inokedy taká tupa inokedy zas taký tlak v oblasti pupka, najhoršie je to vzdy na noc, ked idem spať a ležím na boku tak tam mam taky tlak a picha ma hlavne v tom okolí pupka a sem tam aj chrbát spodná časť a ešte aj ráno keď vstanem vtedy mám aj nutkanie na stolicu,ktorá je taká redsia niekedy aj s hlienom ale aj ked sa vyprazdnim tak ma to brucho stále bolí a niekedy sa mi stane, že má prezenie inokedy nejdem vôbec na wc.....bola som u gastroentrologa tam vsetko negatívne, na sone detto, stolica na parazity a kvasinky negatívna, krv v poriadku, celiakia negatívna, potravinová alergia negatívna...a sem tam sa mi stane keď niečo zjem, ze mam taku ako keby hrcku na ľavej strane hneď vedľa pupku a na dotyk je to miesto tvrdé a zas taký tlak pociťujem taktiež sa mi na koži robia také suché flaky, ktoré neskôr ostanú úplne biele ci to súvisí s tym mojim bruchom to neviem....som uz zúfalá skúšala som už aj všelijaké diéty a na to, ze som chuda nechcem schudnúť ešte viac