51

Re: Veľa doplnkov dávkovanie

Dobry den RNG
chcem sa opytat na davkovanie a spravnost doplnkov ktore som si objednala z iherb a swansonu. Mam problem so psoriazou a parazitmi, kvasinkami. Chcem vediet  ci mam spravne davkovanie popripade co doplnit.
1.Kokosovy olej 3 lyz. denne
2.oregano oil od firmy NOW 3x2 kapsule denne
3.Candex mam uzivat davkovanie podla navodu?tj: prvy den kapsula, druhy den 1 kapsula 2xdenne, treti den 2kap.x2...
4.probiotika Healthy Origins 2kapsule pred spanim su ok?
5.serapeptaza Doctors Best 3x denne
6.Modified citrus pectin powder SWANSON neviem ako davkovat.
7. oregon grape HERB PHARM neviem ci pouzivat iba na vonkajsie pouzitie nezriedene alebo aj vnutorne?
8. Gse citricidal 60kvapiek do litra vody pit cely den.
9.JUKL protiparazitarny balicek
10. zelený jacmen
11.http://www.allicinmax.sk/produktinfo.html co si otom myslis?
Dakujem za reakciu...

52

1.az 5. OK
6. POl lyzicky staci, inac pouzivam zmes lacnejsich mikrovlaknin
7. Oregon grape je len zdroj Berberinu a neviem ti povedat, ako dobry. Berberinu treba brat pri urinarnych alebo crevnych nakazach 2 x 1 gramu
8. ja hovorim dnes len o citricidale a to takom, co hovori jasne, ze obsahuje quaternialne zluceniny, a zo 60% staci 35 kvapiek na liter roztoku
9. 10 OK.
11. Alicin je vzdy dobry pri roznych chorobach

53

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať na užívanie doplnkov. Užívam vit C D3, K2, E, selen, jod, zinok, kyselinu listovu... mozem to vsetko naraz na lacno rano? Alebo sa niektoré zložky možu

54

Ja to beriem naraz a nevidim ziadne problemy z toho. A beriem ovela viac. Samozrejme nie na lacno, ale po trochu ranajsom jedle, aby mi to neuskodilo na prazdny zaludok

Naposledy upravil: RNG (2015-12-02 16:20:39)

55

Ďakujem

56

OK

57

http://www.swansonvitamins.com/swanson- … 0-veg-caps
rng tento b complex je activnej formy pri uzivany 2 capsul co je cca 100b vitaminov , da sa privodit hnacka ? niesu to velke davky kedze b complex ktory odporucas ty je na 2 tabletky len 50b vitaminov + v neaktivnej forme

58

Pochybujem ze ti moze priniest hnacku alebo traviace problemy. Je to len trochu lepsia forma, a zaroven drahsia , ako stress B
B-12 aj tak odporucam pod jazyk, lebo cez zaludok sa z neho vyse 98% znici.