Re: monolaurin
N uz jedine, co proti tomu mam, ze je to priamo z Ciny bez kontroly, ako mame na Cinske vyrobky v USA.
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky Predchádzajúce 1 2
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
N uz jedine, co proti tomu mam, ze je to priamo z Ciny bez kontroly, ako mame na Cinske vyrobky v USA.
pri objednavani cez shipito v colnej deklaracii mam napisat nutritional supplement alebo nieco ine ked to davam ako gift?
Zialbohu, to co prejde cez shipito neberu ako gift, ale ako objednavku zo zahranicia.
monolaurin sa uziva pred jedlom alebo s jedlom? na krabicke nemam nic napisane
To je viacmenej uplne jedno, kedy ho pouzivas, je to tuk, ktory sa za pomozi zlce rozlozi a absorbuje.
RNG co hovoris na tento monolaurin? Vyzera toho byt vela a za dobru cenu, malo by to byt aj ucinne, vsak?
zdravím rng čo hovoríš na kokosový olej? myslím na rafinovaný je to velký rozdiel orpoti panenskemu? je dobre užívat kokosový olej len tak napríklad namiesto masla ? nepriberem s toho ked je rafinovaný? nauškodím si? nejak? dakujem
Kokosovy olej nepotrebuje rafinaciu, len ked je vyrobeny s plesnivej kopry takze potrebuje rafinaciu, najma precistenie parpu.Ja osobne kupujem len panenske, hoci so nedavno kupil aj povodne panensky, ale precisteny parou na zvysenie dymneho bodu a odstranenie kokosovej aromy, co sa casto nehodi do roznych jediel.
Maslo ma prilis nizky dymny bod a lahko sa znici/spali Potravinove doplnky su bezpecne pre to, ze su neskodne. Vyse 2 miliard ludi pouziva kokosovy olej a nepozna maslo A nijak im to nevadi...
RNG poprosim ta o odpoved na otazku c 56. vdaka
Ten isty pouzivam aj ja, hoci zriedka,Najviac pouzivam tento
http://www.inspirednutrition.com/store/ … -7-oz.html
ktory kupujem vo velkom tj 3 krabice naraz, kedze mam nan plno "zakaznikov"(zena, ja, vnucata, syn...)
Stránky Predchádzajúce 1 2
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.