co hovorite na toto colostrum pre deti...radsej by som volila skor v takej cukrikovej forme, odporcali se mi prasok ale s detmi to je na dlhe lakte http://eu.iherb.com/Symbiotics-Colostru … -Tabs/4880
momentalne sa mi dutiny uvolnili, brala som nasledovne od pondelka (citricidal som pila az od stredy), ale zase mam mykozu resp palenie a zacervenanie (mohol to sposobit oregano oil alebo citricidal...pijem tak pol deci naraz v priebehu dna)
a vlastne nasledovne doplnky uzivam stale ale uz mi aj tazko na zaludku z toho oregana (znizit davku)?
este k predch. prispevku...momentalne beriem nasledovne...napiste please ci je to ok(60kg vaha)
serrapeptazu tu 120000ui 3x1 (nalacno? bereim aj Lthyroxin 50mg, teda mozem to spolu?
nac 3x1 po jedle
probiotika rano alebo vecer alebo aj aj
oregano oil kapsule 3x2 po jedle
zinok 1x50g
selen 1x200mcg
bkomplex 1x1tab.
pijem citricidal 35kv na 1 liter (staci na klebsielu?),striekam do nosa 3xdenne(2 kv do deci vody, skusala som s 3 kv ale pol dna ma stipali dutiny) a kloktam citricidal 3x denne (2kv do pol deci-deci / prisla som na to, ze po tom kloktani ma stipe v puse)
sem tam rano aloe vera , aj kokosovy olej
ako dlho to mam uzivat aby som tu klebsielu vyhubila? v takejto kombinacii to uzivam od stredy tj 4.den