Téma: Gilbertov syndrom
Dobry den, mohli by ste mi odporucit nejake doplnky na liecbu Gilbertovho syndromu? Toto ochorenie ma trapi uz cca 10 rokov. Dakujem.
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Dobry den, mohli by ste mi odporucit nejake doplnky na liecbu Gilbertovho syndromu? Toto ochorenie ma trapi uz cca 10 rokov. Dakujem.
To zaujma aj mna , ja som mal raz bilirubin 40 , a po mesiaci brania dr.berksona ( sylimarinu hlavne ) som mal uz len 20 .
Ale ja nezltnem ja neviem ci mam tu chorobu , ja mam len velmi malicko bielka zlte .
Pockaj si ale na odpoved RNGho .
Gilbertov syndrom nemusi byt skodlivy u niekoho, a zase u niekoho moze znamenat poskodenu pecen, na co samozrejme odporucam protokol dr Berksona
Protokol dr.Berksona som uz viackrat s prestavkami uzival a ocne bielka boli belsie. Ked som prestal uzivat opat boli nazltle. Mal by som ho uzivat viac ako pol roka vkuse?
Moze sa samozrejme pouzivat aj cely cas, to nemoze uskodit, len pomoct.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.