1

Téma: Psoriaza/problemy s trávenim/

Dobry den RNG, potrebovala by som poradit s liecbou mojho priatela. Uz 3 roky ma psoriazu a ma problemy s travenim, z kazdeho jedla sa citi nafuknuty ma nepravidlenu stolicu a akoby mu dobre netravilo potravu.., urcite ma parazitov lebo mu to potvdili aj na vysetreni krvi. Pred casom bral antibiotika kvoli helikobakterovi a aby toho nebolo malo zacala mu plesen nicit aj nechty na nohach a nevieme to dostat pod kontrolu. A tak som sa rozhodla ze ho zacnem liecit z vnutra a to protikvasinkovou dietou.Chcem vediet ci postupujem spravne a co by si mi mozno navrhol, poradil. Z iherbu by som objednala.
1.Oreganovy olej vnutorne aj na nechty.
2.Kokosovy olej vnutorne(pouzivame aj na pokozku)
3.Candex
4.Gse
5.Este by som chcela aj enzymy ale neviem aky by bol najlepsi. Serrapeptaza by bola ok? Samozrejme bude dodrziavat dietu.
6.probiotika pred spanim s jablkom ..ake by som mala objednat z iherb?
7. Citala som ze chlorela je tiez dobra na travenie a detox
8. Collostrum by som tiez objednala no nieje to uz vela doplnkov naraz?
Neviem si rady co by bolo najlepsie. Velmi pekne dakujem za rady.

Naposledy upravil: Meli (2015-10-04 17:53:07)

2

Re: Psoriaza/problemy s trávenim/

Rozhodne to nie je privela doplnkov naraz.
Co sa tyka GSE, jediny dnes na trhu ucinny citricidal je ten, co obsahuje quaternialne zluceniny, pozri napr na
http://biozdravie.sk/obchod/citricidal/ … oncentrat/ A nezabudaj na mikrovlakniny, bez nich nie je mozne, aby sa ti probiotika rozmnozili natolko, aby obsadili cele creva a vytlacili ine skodlive kultury z nich.
Na [parazity odporucam protiparazitalny balicek napr firmy JUKL
http://www.jukl.sk/protiparazitalny-balicek/d-70717/

3

Dakujem za radu velmi si mi pomohol. Este posledna otazka serrapeptaza je ok? A je na nasom trhu nieco ako candex?

Naposledy upravil: Meli (2015-10-07 15:00:52)

4

Jeho problemy s travenim mozu byt z nedostatku kyselin enzymov mikrovlaknin a probiotik. Candex aj serrapaptazu dostanes napr z www.iherb.com. Na travenie ti pomoze Betain HCl s pepsinom, pancreatin, zmes roznych mikrovlaknin a kvalitne probiotika