Zdravim Ta,
ja som mal tiez dlhe roky cervene oci, aj zaroven syndrom suchych oci, tiez mi ocna doktorka povedala, ze si mam kvapkat do oci kvapky, ktore zvlhcuju oci tzv. "umele slzy", ale trosku pomohlo a to bolo asi tak vsetko doktorke som to stale zdoraznoval, ale ona povedala, ze to uz je chronicke a nic dalej nerobila.
Nuz, ale ako sa riadim radami co tu pise RNG, tak sa mi velmi polepsilo. VELKA VDAKA RNG.
Neviem ci si uz nieco skusala na svoj problem, z toho co si sa uz docitala, ale ja som skusil na to koloidne striebro a pocitil som naozaj zlepsenie.
Ale zapaly oci vznikaju z mikrobialnej aktivity a to najmä napriklad nasich vlastnych telesnych virusov ako herpeticke virusy, oni vlastne zapalia slzne kanaliky a potom sa akokeby ich upchaju a oci sa potom nedokazu dostatocne osetrovat, a ked si ich stale chytas, tak z ruk sa tam dostanu rozne mikroby, ktore sposobuju zapaly a rozne problemy.
Takze skus si aj zvysovat imunitu, pouzivaj aspon tie zakladne ako jod, zinok, selen, vitaminy C,E, D-3, mikrovlakniny a probiotika.
Ked som tomu pohal aj vnutorne tak sa to este vyraznejsie zlepsilo a este som aj pridal rozne antimikrobialne ako oreganovy olej, berberine, extrat z olivovych listov, potom sa mi tiez polepsilo.
A naposledy som spozoroval tiez vyrazne zlepsenie ked som absolvoval protiparazitalny protokol Dr. Clarkovej a ja som vyskusal konkretne tento: http://www.jukl.sk/protiparazitalny-balicek/d-70717/