Téma: ulcerozna kolitida+chlamydia trachomatis
Dobre rano RNG, poprosim Vas o radu. Uz 5 rokov mam ulceroznu kolitidu a chcela by som ju vyliecit. Citala som vela Vasich rad, ale neviem sa v nich orientovat. Posledne 2 tyzdne uzivam 500 Betaglukanu(1. tyzden 2x denne, teraz 1x denne nalacno), v lekarni som chcela kupit psyllium, v lekarni mali len pripravok Lepicol plus traviace enzymi(pripravok ma obsahovat probiotika, prebiotika, vlakninu), odporucana davka 8-10kapsulx2denne. V pondelok vecer som uzila 10tabliet zapila asi 6decami vody - po 15min. zajedla jablkom, do par hodin som mala v ustach miernu pachut, vcera rano som uzila rano uz len 8 kapsu, zapila 8deci vodyl, zajedla po 15minutach jablkom, pachut sa zvysovala, na veceru som uzila preto uz len 6 kapsul zajedla po 10 minutach kuratom so zemiakmi. Pachut v ustach sa zvysila na nevydrzanie(ako ked clovek zje extremne mnozstvo cibule), pred kazdym uzitim som si dala asi 5minut predtym 1kapsulu rybieho oleja-460mg, odvtedy mi je strasne zle, zacala ma boliet hlava, brucho, celu noc som nespala, takze neviem, ci mam pokracovat v uzivani alebo nie+ake doplnky mam este pridat a v akom mnozstve, aby som to neprekombinovala. Asi pred 4rokmi som bola liecena ja aj partner na chlamydiu trichomatis, ani jednemu neboli robene znova testy-vraj netreba, ze musime byt vylieceni, pred casom sa odhodlal partner ist k doktorovi, lebo mal problemy s castym mocenim a tak bol testovany, bol pozitivny, takze podla vsetkeho mame chlamydie obaja uz 7rokov a neboli sme vylieceni, aj ked nam boli znova nasadene antibiotika, partnerovi boli 2x, samozrejme, ze sme dodrziavali vsetky zasady, znova sa dal testovat a vraj ich ma stale. Aku liecbu mame nasadit, aby sme toto ochorenie uz potlacili? Mam liecit obe veci naraz alebo postupne? Dakujem velmi pekne!