Ahoj rng dnes som bol na krcnom a povedali mi ze " chronicky zapal mandli " , sposobuje mi to uz 4 mesiace dost velke zdravotne problemi , kasel , unava , tazke nohy , stazene dychanie a sem tam vnutorny stress . Vraj mam na nich hnis ktory sa mi dostava do tela a tie toxiny ma nicia uz skoro pol roka vytvara sa nejaky protein C ktory moze poskodit srdce .
Bral som uz raz citricidal , oreganovy olej serrapeptazu ale aj tak to mam . Teraz to berem este raz
Citricidal
Oreganovy olej
NAC
Mikrovlakniny + probiotika
A mam v podstate bezsacharidovu dietu .
1. 2ja lekari mi povedali ze si ich mam dat vybrat kedze mi sposobuju dost vazne problemi zdravotne , myslis si ze vsetky mandle sa daju zregenerovat ?
v sprave doktora je uvedene aj presne ze Chronicka tonzilitida .
Berem tie doplnky 2 tyzdne a zatial bez zmien , kasel stale taky isty .
Ty si pisal ze si za dva dni vyliecil zapal .
2.Co take by som mal este brat ak si myslis ze by som mal skusit bojovat aj ked nemam sil . cital som ze aj zeleny jacmen je dobry .
3. Berem teraz aj protiparazitove doplnky od jugl ale v tom slabsom davkovani .
4. dalej ma zaujma co je to betakglukan .
5. A dalej ci curcumin s bioperinom moze pomoct .
6. A dalej extrakt z olivoveho oleja ci moze pomoct .
7. a asi budem mat aj parazity premnozene no to neviem naisto , to sa dam otestovat asi este , kedze sa niektore zivia tymi hlienami .
8. Dalej ma zaujma ze ci sa mam zamerat na vsetko naraz alebo na parazity potom a najprv mandle ? LEbo dvaja lekari mi povedali ze sa to vyliecit neda . a opakujem kaslem 4-5 mesiacov , uvana stress , tazke nohy zhorsene dychanie .
9. co hovoris na cistenie celnik dutin s joginskou krhlickou kazde rano ? pol litra vody , pol cajovej lizicky , 5 kvapiek citricidalu a takto to preliat cez jednu nosovu dierku a druhou to vytecie , nic radikalne
10. http://www.orl-lfuk.sk/chronicky_zapal_ … mandli.php ako sa prejavuje zapal oci a srdca ? klbov si viem predstavit
POPROSIM ODPISAT NA KAZDU OTAZKU , lebo som zufaly a len ty mi asi mozes pomoct inac ich dam vybrat , moje zdravotne problemi som ti napisal aj ze tie doplnky berem 2 tyzdne .
Naposledy upravil: ZlatyStaf. (2015-07-29 18:38:02)