kaslat na nich treba riesit hlavne seba a ist si svoje
ANo je to primarny problem to travenie o tom som presvedceny ze vsetko je to skrz slabe travenie .
Mno, prirodne cajiky atd ja uz som taketo veci poskusal vselico ale nic.... ale ide o to ze mne nefunguju ani enzymy moje ani kyselina... cize je zbytocne zameriavat sa na cajiky a taketo veci ked ja som na 90% presvedceny ze to mam vypnute v hlave skrz dlhodoby stres nervozitu a napätie... vies keby to bolo tak ze mi nefunguje to trocha a ze len ciastocne tak by som to bral... ale ja ho mam zrazu komplet vypnute ako keby tlacitkom OFF ... a podla mna to tlacitko OFF je niekde v hlave.... preto chcem skusit nieco silnejsie na ukludnenie.... dam vediet pak vysledky.. a druha varianta ze mi zdevastovala travenie ta zaludocnocrevna chripka silna....
normalne vidim ze ked si dam menej enzymov a kyselin tak telo zacne zrat moje svaly a mna moj tuk atd... ... ked si ich davam adekvatne tak priberam rastiem silniem.... cize to je znak ze to funguje a mam to odsledovane uz...
vies co vyuzival som asi polovicu balenia ,,Bone Strenght'' a celkom pomohlo dost veruze... ale pak som zistil ze mi staci jest kvalitne potraviny a jest k tomu adekvatne vela enzymov a kyselin a vsetko potrebne dostanem z toho jedla.... to doplnkami nevybalancujes to by si ich musel jest 300denne....ale ked si v takej situacii ako pises tak by som na Tvojom mieste isiel asi aj bone strenght aj tu stravu + KEMP(Kyseliny,Enzymy, Mikrovlakniny,Probiotika )..... kedze si pekne deficitny ocividne.... takze kvalitna strava a musi sa clovek postarat o to aby ju v zaludku pretrávil poriadne.... inak mozes jest bio domace veci od rana do vecera aj tak Ti bude stale na prd kedze to nevytravis a Ti to bude len prehnívat v crevach....
inak podla mna vsetky hentie alergie atd maju pôvod v creve... ak si zaneseny nejakym bordelom (to moze byt nejaka zlozka jedla ktoru nevies strávit skrz nejaky enzým ktorý TI chýba) tak potom vznikaju vseljake alergicke reakcie skrz zamorenie tela .... ja napr som to mal na jablka,horku cokoladu.... a odkedy som sa odmoril ze som vyjedol kopu enzymov aj enterickych tak uz nic taketo nemam ziadne alergicke reakcie na potraviny....... takze zas sa vraciame k tráveniu kvalitnému
dnes na ranajky som napr zjedol asi 500g jedla ktore pozostavalo z ovsennych vlociek, bananu, cernic, vlasskych orechov, chia semiacok, dynovych semiacok, slnecnicovych semiacok, skorice cejlonskej, pekanovych semiacok, med, horka cokolada, jablko, a syr kefírový a zjedol som k tomu 1jarrozym, 2now pankreatiny a 2swansozymy a pak 3kyseliny o 30minut a citil som sa super, ziadne ani mikromalicke grgy s prichutou jedla..... proste ked si spravim kvalitne jedlo tak uz by bola hlupost si nedat aj adekvatne vela enzymov aby som to aj strávil .... na obed tak isto podobne... takze toto je cesta moja momentalna...
co sa tyka cistenia pankreasu sylimarinom atd pecene... v mojom pripade asi nepotrebne.... ja mam 28rokov smiesnych, nepijem nefajcim cely zivot cvicim, pijem len cistu vodu ziaden bordel do seba nedavam, stravujem sa kvalitne, zohanam skoro vsetku potravu z domacich zdrojov atd atd tak co preboha by som ja mal cistit ? keby som mal symptomy rôzne jasne skusim to ale ja nic ine necitim len vypnute travenie a dal som si prekne do suvisu za tu dlhu dobu ze vsetky symptomy boli z toho kedze som nasimuloval travenie skrz doplnky a vsetko ok zrazu sa popravilo .....
tie avokada si davaj to je pecka aj ja si idem dat cil na veceru... +toto mi este pomohlo/pomaha na klby a chrupavky vyrabam si z toho taku ovocnu zelatinu
http://www.iherb.com/Great-Lakes-Gelati … l&ic=1
su tam aj lacnejsie samozrejme keby sa chcelo najst
btw nemas biele fliacky na nechtoch ?
Naposledy upravil: letto (2015-08-23 20:14:03)