1

Téma: myelofibroza

Zdravim, rada by som sa opytala, ci je nejaka prevencia proti primarnej myelofibroze. Mam esencialnu trombocytemiu, zmnozenie krvnych dosticiek, a uz druha znama s touto zriedkavou chorobou v mladsom veku presla do stadie myelofibrozy. Dakujem za radu.

2

Re: myelofibroza

Nuz ked aj mas vela krvnych platniciek, nemusia byt privelmi lepkave aby tvorili zrazeniny(fibriny a tromby) ked beries na to fibrinolyticke enzymy, ako nattokinazu alebo serrapeptazu
Moze to byt napr aj z plesni v kostnej dreni a na to by som aktivne bojoval, pozri temu Candida.
Ale je aj plno inych dovodov, pozri napr na
http://www.mayoclinic.org/diseases-cond … n-20032674 moze to byt aj vysledok poskodenia roznymi liekmi, naopr tam uvadzaju isotretinoin,ked poskodi pecen,  co dosial nesvedomiti lekari predpisuju na acne(pod roznymi inymi menami)
Kazde z uvedenych moznych pricin sa da  ucinne adresovat. Zialbohu viacere nie farmaceutickymi liekmi, co to skor sposobuju.

3

Chcem sa opytat tie fibrinolyticke enzymy je vhodne pouzivat konkretne pri esencialnej trombocytemii?  Pred liecbou som mala krvne dosticky okolo 1 miliona, cize asi viac ako trojnasobok normalu. Navyse som ziskala von willembrand syndrom. V clanku, co ste mi poslali, sa viacmenej venuju pricinam reaktivnej trombocytemii. Chcela by som sa vyhnut myelofibroze, ak sa to da. Druhej znamej pri punkcii kostnej drene diagnostikovali prechod y esencialnej trombocytemii do myelofibrozy, obe su vekom po 30tke, rovnako ako ja. Existuje nieco na tu kostnu dren, aby sa dala do normalu aspon ako-tak. Pozriet tu kandidu?

RNG napísal(a):

Nuz ked aj mas vela krvnych platniciek, nemusia byt privelmi lepkave aby tvorili zrazeniny(fibriny a tromby) ked beries na to fibrinolyticke enzymy, ako nattokinazu alebo serrapeptazu
Moze to byt napr aj z plesni v kostnej dreni a na to by som aktivne bojoval, pozri temu Candida.
Ale je aj plno inych dovodov, pozri napr na
http://www.mayoclinic.org/diseases-cond … n-20032674 moze to byt aj vysledok poskodenia roznymi liekmi, naopr tam uvadzaju isotretinoin,ked poskodi pecen,  co dosial nesvedomiti lekari predpisuju na acne(pod roznymi inymi menami)
Kazde z uvedenych moznych pricin sa da  ucinne adresovat. Zialbohu viacere nie farmaceutickymi liekmi, co to skor sposobuju.

4

Myelofibroza je tak isto poskodenie kostnej drene a moze byt od plesni a candid, a to obvykle lekari jednoducho nechcu vidiet.
http://www.mayoclinic.org/diseases-cond … n-20027210
Takze byt tebou  by som sa definitivne zaujimal o potlacenie candid a plesni v tele Teda aj v crevnom systeme, kde sa miesto nich maju nasadit kvalitne probioptika, co vyrobia protipatky aj na pouzitie v kostnej dreni, ale aj pripadne lieky proti mykozam, alebo aspon vyssie davky enzymov, co rozpustaju bunkove steny candid a plesni, ako napr candex a tiez protiplesnovy oreganovy olej a serrapeptazu, co vie odmaskovat rozne maskovane infekcie.

Ale ako to menuje aj ten clanok od Mayo Clinic, dovodov na to je plno roznych, to len ja osobne a mnohi alternativni lekari rozne problemy s kostnou drenou pripisuju casto ako vysledok plesni a kvasnych infekcii. Napr v pripade leukemii maju potlacanim plesni a candidy znacne uspechy, tj nie je to len jednoducho rakovina    krvi , ako to nazyva drviva vacsina lekarov

Okrem toho by som sa intenzivne odmoroval, ako napr precistenie pecene protokolom dr Berksona, a zaroven branim mikrovlaknin, najma superjemnych ako arabinogalactans a najma modified citrus pectines, co mozu odmorit od roznych materialov, vcitane napr benzenu a toluenu, co spominaju ko priciny myelofibrozy, pripadne aj inych ako rozne lieky a kontrasne latky, co to tiez mozu sposobit.
No a samozrejme enzymaticke odmorenie, co nemoze nikomu zaskodit, vcitane enzymov ako Candex, ktory vie napadnut bunecne steny plesni a candid.