Téma: Onychofagia
Dobry den, mozete nam odporucit nejaky doplnok proti obhryzaniu nechtov?
Dakujeme
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Dakujeme
Pevna vola je asi jediny ucinny liek na to, pre male deti predavaju rozne vodicky, co natries na nechty a ked sa ich pokusalu obhryzat, tak ich palia alebo su besne horke.
Dakujeme
Pokial si zena , tak mojej priatelke pomohly umele nechty take na dlhsiu dobu a nie dlhe , mne pomohlo si ich lepit leukoplastom alebo nejakou priesvitnou paskou + samozrejme pevna vola .
Pevna vola, to urcite. Jedna sa o dospeleho cloveka. Vyskusali sme viacero veci, od laku na nechty, naplasti, nechtikovu mast, ale nic nepomaha. Potom su nechty a okolie viac znicene, ktore davame dokopy. Skor som si myslela, ze organizmu chyba nejaka latka, ktoru je potrebne dodat /napr.mineralne latky/.
Je to nervozita a zlozvyk z detstva. Ma ho plno dospelych, vcitane pbcas aj mna. Ale ako som povedal, vola tu je rozhodujuca, ja som si prestal obhryzat nechty na dlhy cas, hoci nie celkom.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.