1

Téma: zamorena a nevyliecitelna

Zdravim Vas RNG. Chcem sa s Vami poradit ohladom mojej tazkej situacie. Roky trpim palenim posvy a uretry, casto je to palenie uretry priam neznesitelne. Vytok mam nonstop, od zaciatku cyklu az po jeho koniec, je stale rovnaky, biely, velmi husty a bez zapachu a svrbenia. Na gynekologii sa vsetko zacalo kvasinkami, no s nimi uz problem mam len zriedkavo. Potom nastupila gardnerella, ureaplazma, mykoplazma, streptokok, e-coli a lactobacil neprodukujuci H2O2- na to vsetko som sa liecila roznymi antibiotikami nespocnekrat a stale su tam! Najmä ta urea a myko su problemom. Partner staly, negativny, ale aj tak sa lieci. Ureaplazma rezistentna asi uz na vsetko. Pocas liecby ATB som NIKDY NEPOCITILA ULAVU, priam naopak, palenie sa len zhorsovalo. Hygiena je u mna prvorada. Co som skusala dlhodobo a nezabralo: lactofeel, lactacyd, canesten, candistop, urinal, prirodne lactobacily do posvy aj oralne, tea tree olej aj vyplachy s nim, kokosovy olej, rowatinex kvapky, homeopatia, extrakt z oliv. listov- oleuropein 20% 1500 mg rano a 1500 vecer, peruanske byliny, cesnak, silne davky vitaminu C, multivitaminy, kyselinu hyaluronovu, antihistamin, no spa...atd. prosim, poradte, doktori aj ja sme uz v koncoch. Uz sa mi pripaja aj bolest v podbrusku a mam caste cysty na vajecniku.

Naposledy upravil: illy (2015-05-30 23:09:16)

2

Re: zamorena a nevyliecitelna

V prvom rade si musis napravit travenie, coho cast je aj probioticka flora v crevach. Ta vyraba kopy roznych zivin, vitaminov a najma protilatok a viac ako ztrojnasobni imunitu voci roznym mikrobom.
Atb nie su odporved na to, lebo z menovanych je vacsina na atv rezistentna, ba naopak tym ze atb Znicia probiotika daju roznym infekciam aj menovanym "zelenu"
Takze kyseliny enzymy mikrovlakniny a probiotika a na nakazy pit roztok citricidalu brat NAC a  serrapeptazu na odmnaskovanie roznych zhlukov, do ktorych sa menovane mikroby  organizuju aby sa nedali znicit, pripadne aj oreganovy olej v kapsuliach
Mala by si prejst aj jednym cyklom proti parazitom,(protokol dr Huldy Clark, najdes ho cez JUKL ako protiparazitalny balicek) lebo parazity casto nosia rozne mikroby v sebe, a tam  sa nedaju lahko znicit, lebo sa do nich nemozu dostat dostatocne mnozstva antimikrobialnych latok.
Na cysty je samozrejme odmorovat telo silnymi entericky pokrytymi enzymami, co zaroven precisti cele telo a zvysi jeho obranyschopnost. Cysty na vajecnikoch su spojene s hormonalnymi poruchami na co je dobre brat yam(200 mg diosgeninu) a DIM(2 x 100 mg)

3

A vyplach koloidnym striebrom by to dokazal vsetko vyhubit? Bojim sa, ze by mi znicil floru uz uplne.

4

Atb su este horsie, lebo znicia len niektore bakterie a probiotika, tj daju doslova zelenu inym.
Ale probioticka flora sa da znova nasadit, ked su vsetky mikroby znicene/sterilizovane