RNG napísal(a):Probiotika sa zivia najma mikrovlakninami, ktore my nevieme stravit, ale nevedia ich stravit ani candidy a hnilobne mikroby.
Celkove osadenie creiv probiotikami(tj uzitocnymi mikrobami pre nas) trva nejaky cas a az potom sa ich ucinok naplno zjavi.
Jedlo ma byt pestre, a jedine, co tu radim je jest menej cukrov a produktov z bielych muk, viac zelenin a vyhybat sa priemyselne znicenym olejom a potravinam.
sladke nejedavam iba na ranajky ovocie a muku vobec
odpovedal by si mi este na tieto otazky to su posledne nech viem ako to brat dakujem
No Takze mam tieto doplnky tak mi rozpis ze kedy ich brat a ake rozostupi si mam davat medzi doplnkami .
Moze to byt takto ? citricidal , oreg. olej . serrapeptaza . lecitin , Jod , probiotika
Ranajky 7:30 /// ovsene vlocky , banan , med , skorica + psyllium 5g + Multivitamin/ multimineral NEXGEN PRO + ALA 250mg + Magnezium + Vitamin E + Vitamin D3 2000IU + Oreganovy olej 2tbl + serrapeptaza 2tbl ( 60 000 )
Jedlo 10:30 /// Maso , ryza , orechy + Oreganovy olej 2tbl + serrapeptaza 2tbl ( 60 000 )
Jedlo 14:30 /// Zemiaky , tuniak , orechy + Multivitamin/ multimineral NEXGEN PRO + psyllium 5g
Jedlo 18:30 /// Zemiaky , tuniak , orechy + Oreganovy olej 2tbl + serrapeptaza 2tbl ( 60 000 )
17:30 dopijem Citricidal 1l denne 35 kvapiek
21:00 Probiotika tie co radis ty + este jedni co mam doma co neviem ci su odolne kyseline + 3-5g jablcnej vlakniny
21:30 Magnezium , Zinok 15mg , GABA
22:15 Grecky jogurt , kokosovy olej , orechy , lanove semiacka , kukrkuma , skorica
OTEZKY
1 .Citricidal kvapkat 3x za den napis mi ake rozostupi medzi koloidnim striebrom a citricidalom
2 .Kedy jest Lecitin a kedy si davat JOD s ktorymi jedlami , Jod mam v kvapkach
3 .Jedalnicek moze byt taky aj to rozmiestnenie tych doplnkov ?
4 .Dost podstatna otazka , berem sprej do nosa OTRIVIN aby som vedel dychat nosom kedze ho mam upchaty stale ale sople nemam , ake rozostupi treba davat medzi citricidalom a sprejom , tuto otazku prosim rozpis presne Otrivin si davam rano , naobed a vecer .