dobre snažim sa inakšie tie enzýmy užívam skoro pri každom jedle no všimol som si že vždy ked si dam degestive enzyme (taksa to vola) tak začnem mat strašne horuce lica ako nejaky vnutorný zapal..
takže mam robit nasledovne:
Brat kyseliny za každým jedlom
Enzýmy (teraz ich neberem kvoli tej pálave lic)
Mikrovlákinu a probiotika
a na tu hnilobu mam dat čo?? mam doma ešte Nac serapeptasu oregano oil berberine d manose cat claws leaf oil extrakt či ako..
pomože niečo z toho?? mam dojem že mam zápal stredneho ucha už druhý krat za tento rok.... snažim sa riešit tie bakterie aj tomu verím lenže ako to dokazata aj doktorom ktorý mi daju lieky proti kyseline a tým to hasne? Da sa nejak zistit alebo existuje nejaký lekarsky obor ktorý sa špecializuje na bakterie atd.?? a dava aj lieky alebo niečo take?
a kde kupit čo najlacnejšiu mikrovlakninu?? najlepšie na cz/svk weboch?? lebo zo snansonu nechcem kupovat ani z iherbu kedže kôli jednej veci nebudem objednava z usa a platit ešte colne
a na tie toxiny ?? čo treba? inak čo na zapal žaludka a stredneho ucha?? uši ma bolia stale už asi 2 týždne.... ide ma z toho všetkeho drbnut z prepačenim už rok sa to taha zomnov.. chcem riešit real život však zachvýlku mam skušky z elektrotechniky zaverečne.. no to už je OT .. a dik za rady