Téma: Metastazy kosti
Dobry den pan rng,citam Vase komunikacie a uz mam tolko info,ze by som od Vas uvitala poradit jasny postup v pripade ochorenia mojho priatela,i dnes som dostala clanok zrhnutie zkladnych doplnkov v liecbe rakoviny ale pojdem strucne step by step:
Priatel ochorel pred dvoma rokmi,ozltol,obrovsky vysoky bilirubin,po prevoze z jednej nemocnice do druhej/reso.v tej druhej ho i operovali nastastie mohutna operacia brusnej dutiny-pankreas,zobrali hlavu,diagnoza zhubne, asi karcinom,resp.C25!po operacii podstupil chemo v nemocnici svojho mesta,kde mu po pol roku zavodnilo komplet telo,vSlefok -akutne zlahanie obliciek,ze vraj nie dosledkom chema!zotavil sa kreatinin sa upravil do normalu,avasak pkrem pankreatickej prisnej diety musrl chvilu drzat i bielkovinovu obmedzenu,lieky na srcdce i oblicky postupne moho vysadit!bola som stastna-to bolo od maja minuly rok,takze chemo nebral od marca 2014,az isiel na PET vysetrenie v septembri,operater sa vyjadril ze najdene uzliny nie su presne lokalizovane v brusnej dutine a opravia by bola riskantna taka dalsie PET v novembri tam uz vyskocila progresia a to na 2.stavci aj lezie v peceni.od januara berie chemo avsak stav je momentalne alarmujuci,chemo podla mna nema ziadny ucinok na jeho ochorenie,od februara bolesti chrbtice,zo stavca to udiera do pravej lopatky,berie opiatove naplaste a slabne!na toto sa ja pozerat nemozem a jeho primarka mi povie je to pokrocile uz aj v peceni!teraz aby nebolo dost berie 5x oziar!
Prosim Vas o radu/postup i ked email info hovori o enzymoch pancreatin to je iba z ameriky?odmorovani a na kostnu rak.chlorid cezia alebo cezium chloridom je detto? Betaglukan dom uz objednala!
Ako teda rychlo zacat a cim? Pisete este,ze alkalizacia cezium chloridom je okamzita reakcia do 48 hod bolest mizne!
Prosim o radya dakujem za Vas cas vopred!