Téma: prístroj na výrobu koloidného striebra
Dobrý večer pán RNG, prosím Vás mohli by ste mi poradiť, kde zoženiem kvalitný a spoľahlivý prístroj na výrobu koloidného striebra? Ďakujem
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Dobrý večer pán RNG, prosím Vás mohli by ste mi poradiť, kde zoženiem kvalitný a spoľahlivý prístroj na výrobu koloidného striebra? Ďakujem
Neviem co je dnes na trhu, ale lacne a kvalitne zaroven neexistuju. Kvalitny musi mat velku plochu striebornych elektrod, nizke prudy a silne miesanie.
Dobrý večer, čo poviete na tento prístroj? oplatí sa do neho investovať? http://www.kolumber.com/Ag.php?hc_location=ufi
Nuz je to lepsie, ako nic, ale vyraba to koloidy privelke castice, tak velke, ze su viditelne osvetlene laseron, tj nad 200 nanometrov. Tj je to vyroba "striebornych breciek" ako to nazyvam ja, prirychlo a s vysokymi prudovymi hustotami, be mieasania. co je dolezite na to, aby sa tvorili male ciastocky.
Ja som si kedysi taky kupil ako prvy, ale aj ten mal aspom premiesavanie bulblanim, ale odvtedy som si samozrejme vyrobil svoje, s velkoplosnymi elektrodami (tum mys;im 20 cm stvorcpvych a viac)a nizsimi napetiami (6 V) a prudovou hustou(pod 2 ma na tie velke elektrody) a vigoroznym miesanim, aby som mal co najciac malych ciastociek=neviditelnych, pod 2 nanomettre a ionov, co su len 0.3 nanometra velke.
Samozrejme s tak nizkymi prudami to trva hodne dlhsie vyrobit do koncentracie povedzme 25 ppm, az 3 tyzdne na 3 litre. Moja nadoba je 4 litrova a nikdy ju nevypustim celu, lebo to by pridalo najmenej tyzden na vyrobu KS.
Ale moje KS je uplne cire, nevidiet v nom laserovy luc, lebo nema tak velke castice, co by mohli zachytit svetlo. A je stabilne aj vyse roka kde podla merania mi stratilo len menej nez 5 % vodivosti, tj koncentracie ionov.
A zacinam z vodou destilovanou a demineralizovanou, tj meria pod 0.5 ppm
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.