Téma: Zápal stredného ucha
Zaujímalo by ma aké sú ešte silnejšie antivirálne a antibakteriálne látky od tých, ktoré bežne doporučujete GSE, extrakt z olivových listov, koloidné striebro, uncaria. artemisin, oregánový olej....
Ja som vyskúšala všetko vo vysokých dávkovaniach a nič nezaberá, skúšala som aj kopec iných vecí k tomu curcumin, zázvor, NAC, glukány, andrographic, propolis, bazu, astragalus, echinaceu, larix, colostrum, vitamín C až do 40 gramov denne... , už mesiac mám zápal stredného ucha a infekciu v pravej nosnej dutine. Aplikovala som aj lokálne do ucha GSE, koloidné striebro aj do nosa. Všetko pomôže len na chvíľu, na jeden deň, dva a potom je to ešte horšie. Teraz chcem ešte vyskúšať usneu a lomatium vnútorne a olej z nimby do ucha. Doporučujete ešte chaparral a kyselinu betulínovú - ale to sa ťažšie zháňa, jeidne chagu je dostať. Teraz už po mesiaci skúšania prírodných vecí som už išla k lekárovi, lebo zápal sa dostal hlbšie, ATB, ktoré mi dal, mi včera super zabrali, dnes už nemám zase dobrý pocit, tak neviem. Dal mi urobiť výter z ucha, ale výsledky budú až o 10 dní. Inak zaujímavé, ja som si myslela, že to mám vírusové, keď som to mala z prechladnutia, ale keďže ATB tak zabrali, asi tam vznikla nejaká sekundárna bakteriálna infekcia.
Ten zápal v uchu mi vznikol z prechladnutia, dostalo sa to cez eustachovu trubicu do ucha ale mám postihnutú len pravú časť, tá bola vždy oslabená. Stále mám infekciu v tej pravej nosnej dutine a nemôžem sa toho nijak zbaviť a preto mi ani ten zápal neustupuje, už som skúšala aj rôzne jogínske preplachy nosa, ale mám podozrenie, či som si tým akurátne tú infekciu nezavliekla hlbšie.
Do ucha som si kvapkala zmes GSE, samenta, tento zdroj, to som užívala aj vnútorne denne 5-6 krát (http://www.iherb.com/Allergy-Research-G … /3447?at=0), koloidné striebro a dala som do toho ešte trochu jódu
ale ak mám pravdu povedať, tak tento olej fungoval efektívnejšie, vždy spôsobil razantnú úľavu aj v nosnej dutine, pritom som to kvapkala do ucha, vysvetľujem si to len obsahom tej byliny usnea:
http://www.iherb.com/Herbs-for-Kids-Wil … /6425?at=0
Kvapkám takto mesiac 3, 4 x denne a ucho stále tečie a je to horšie a horšie, tak už fakt neviem, čo s tým.
Naposledy upravil: bludicka (2011-01-08 16:18:07)