1

Téma: acinetobacter Iwoffii,Chl trachomatis

zdravim RNG,tak konecne mam vysledky z testov Chl trachomatis-slabo pozitivne a Acinetobacter Iwoffii-stredne masivne,lekar mi na to predpisal Medoclav,je to podla teba v poriadku?? davka 1g 2x denne 14 dni

2

Re: acinetobacter Iwoffii,Chl trachomatis

Medoclav je dalsie meno pre atb amoxycilin. Temn ti znici crevnu probioticku floru a tym da "zelenu" roznym infekciam, na ktore nie je ucinny. ZMnoho z nich sa charakterizuje ako nemocnicne nakazy/nocosomial
Ja sa snazim pouzivat len potravinove doplnky na liecenie, nie farmaceuticke chemikalie.A to take, co maju siroke spektrum ucinnosti, ale neznicia probioticku crevnu floru. Tj nas neoslabia.

http://www.sciencedirect.com/science/ar … 3909000933
Tu hovoria, ze aj 25% ludi ho ma v hrdle a na kozi. Pokial sa nedostane do krvneho obehu a tam sposobi bactremiu=otrava krvi, je obvykle neskodny. Ale moze sposobit aj zapaly v zaludku, najma u ludi s malo kyselinami a znizenou imunitou.
Kedze tvori biofilmy, kde sa zdruzuje do vacsich celkov a spolocne sa brani a maskuje, treba ho odmaskovat pre lepsiu ucinnost antimikrobialnych latok, ci uz nasich vlastnych obrannych, , alebo tych, co nam vyrobia probiotika, alebo antimikrobialne doplnky a samozrejme tiez farmaceuticke lieky.

Odmaskovanie sa da previest serrapeptazou (3 x 120 000 IU ) tiez NAC/acc v davke 2 x 600 az 1200 mg.

3

ok a ked sa teda rozhodnem pre liecbu medocalmom,co by si mi odporucil??  mam este doma napr GS laktobacily forte

4

Nuz v kazdom [pripade ber zarovem NAC alebo serrapaptazu, nech odmaskujes tie zgrupovane mikroby/biofilmy. Inac aj amoxicilin nemusi byt vobec ucinny, kedze ke medzi tymito bakteriami viacero kmenov atb rezistentnych A rezistencia je najma kvoli tomu, ze sa tieto mikroby  organizovane brania a maskuju.
Samozrejme ti to znici probioticku crevnu floru tj oslabi ti imunitu a ked tieto a ine skodlive mikroby neznicis, tak im naopak das "zelenu" a mozes na to poriadne doplatit.
V kazdom pripade ti radim co najviac nasadzat probiotika a podporovat ich branim zmesi mikrovlaknin. Uz aj pocas brania amoxicilinu a najma potom, aby si si znicenu probioticku floru vybudoval co najskorProbiotika beries na noc aspon 3 hodiny neskor, ako si zobral atb.

5

takze budem brat ATB rano a vecer pred jedlom ,po tej vecernej tri hodiny probiotika a mozem s probiotikami aj tie mikrovlakna naraz? objednal som si inulin. Dalej si mi este radil NAC ten mam kedy brat? ci to je jedno??

6

psycho1985 napísal(a):

takze budem brat ATB rano a vecer pred jedlom ,po tej vecernej tri hodiny probiotika a mozem s probiotikami aj tie mikrovlakna naraz? objednal som si inulin. Dalej si mi este radil NAC ten mam kedy brat? ci to je jedno??

Po pouziti ATB daj medzi probiotikami odstup aspon 3-4 hodiny. Potom si daj probiotika s jablkom alebo s kuskom jablka. Ale mozes ich zapit s mikrovlakninou, napriklad s tym inulinom. Ale s mikrovlakninami treba pit dost vody, aby ta "nezapieklo", pretoze su to dost silne absorbenty, takze napriklad taku zmesku viacerych mikrovlaknin si nedavaj vecer naraz, ale v priebehu dna. Ale inulin nezahustuje tak velmi, tak to je v pohode.
Ale je dolezite pravidelne doplnat zmes mikrovlaknin, t.j. psyllium, inulin, ovsena vlaknina, modifikovane citrusove pektiny, arabinogalaktany, glucomannan, pretoze tak ako mi potrebujeme pestru stravu, tak ja nase probiotika ju potrebuju.
Takze este si dokup k tomu inulinu aspon psyllium a ovsenu vlakninu. Dostanes ich napriklad tu: http://www.vemica.eu/eshop/vyrobky-s-vlakninou alebo tu http://www.aspsk.sk/eshop/category/48-vlakniny

7

.