Re: Prostata?
Zdravím Vás pane RNG. - - - - - Tak už mě konečně přišly z HOOGLE domů ty produkty, které mě doporučujete na ten můj CHRONICKÝ ZÁNĚT PROSTATY a MOČOVÝCH CEST a ZÁNĚT TLUSTÉHO STŘEVA: - - - - - - Zeptám se Vás ještě pro jistotu, jestli jsem objednal dobře přesně ty kvalitní přípravky, které mě doporučujete?: 1. CITRICIDAL BIO/CHEM RESEARCH od firmy NUTRIBIOTIC v roztoku v kapkách, tekutý koncentrát 29,5 ml. - - - - 2. OREGÁNOVÝ OLEJ od firmy NOW, 90 tablet, 55% Carvacrol. - - - - 3. SERRAPEPTÁZA od firmy DOCTOR´S BEST, 40 000 SPU, 90 kapslí. - - - - 4. PROBIOTIKA HEALTHY ORIGINS PROBIOTIC 30 BILLION CFU´s , od firmy NATURAL, 60 V caps. - - - - - 5. BERBERINE od firmy SWANSON, 60 kapslí 400 mg. - - - - - - 6. MONOLAURIN od firmy SWANSON v kapslích, 30 kapslí, název EFAs - SUPERIOR ESSENTIAL FATTY ACIDS. - - - - - 7. LECITIN granulát , 464 g od firmy SWANSON, Lecithin Premium Grand. - - - - - Prosím napište mě ještě jednou pro jistotu PŘESNÉ DÁVKOVÁNÍ u všech těchto produktů? - - - - - + mě ještě napište jaký mám dělat ODSTUP od užití těchto jmenovaných PRODUKTŮ a užití PROBIOTIK? A kolik tablet těch PROBIOTIK si zvýt a kolikrát denně? A jestli i s jablkem? - - - - - - A kolikrát si vzít tu POLÉVKOVOU LŽÍCI toho GRANULOVANÉHO LECITINU? - - - - Prostě jaký časový odstup od těchto produktů a Probiotik a Lecitinu? - - - - + ještě jestli bych mohl k tomuto všemu co mě doporučujete užívat i ČAJ Z KAPUCÍNKY a ČESNEK V tabletách? - - Díky