Ďakujem Vám za odpoveď, podľa tejto logiky by to malo zaberať aj na mikroorganizmy(streptokoky) , ktoré už napadli aj zubný dentín popripade, aj zubnú dreň,škoda, že o tom nie sú uvádzané nejaké štúdie, niečo som prelustroval, aj na anglických stránkach, tam skôr nachádzam niečo o kolonidnej vode,snad este nieco nájdem ohľadom ionoforézy.
Rád by som sa Vás informoval ohľadne kvality produktov citricidalu v USA a na Slovensku, popripade kde si tento produkt na Slovensku kúpiť. Ďakujem.
Nakoľko mi zo stoliičky vyletela blomba,zub je zatiaľ nebolestivý a kaz je pravdepodobne hlboko, naši "skvelý" zubári, s pravdepodobnosťou rovnajúcou sa istote navrhnú trhanie nervov ... umrtvenie zuba, rozmýšlam či by ionoforeza priamo v diere po plombe zničila mikroorganizmi ,čím by zamedzila ich postupu v zubnej dreňi do nervu,potom by stačilo už len zub zaplombovať. MYSLÍTE , ZE BY TO MOHLO TEORETICKY FUNGOVAŤ?
"Ja som sa to dozvedel len nahodou pri masozravom streptokoku, tj bakterii, co sa siri rychlostou az 1 cm za hodinu a jedine, co lekaro na to mali bola amputacia, az niekto prisiel so striebornou mriezkou(elektroda) co priamo vlozili do rany a zastavili tak postup tejto hroznej infekcie a nemuseli amputovat."
Hore uvedené tvrdenie, je veľmi zaoujívamé, môžem Vás poprosiť o uvedenia zdroje.
Tu sú zdroje z Wiki, nie celkom priaznivé.
http://en.wikipedia.org/wiki/Medical_uses_of_silver
No scientific evidence supports the effectiveness of colloidal silver in vivo.[2] Some in vitro studies demonstrate an antibacterial effect of colloidal silver,[50] although one study in 2004 of a colloidal silver solution marketed on the Internet showed no such antimicrobial activity.[51] No clinical studies in humans demonstrate effectiveness, and a few report toxicity.[16] The U.S. National Center for Complementary and Alternative Medicine has issued an advisory indicating the marketing claims made about colloidal silver are scientifically unsupported, the silver content of marketed supplements varies widely, and colloidal silver products can have serious side effects to the consumer, including "argyria,... neurologic problems (such as seizures), kidney damage, stomach distress, headaches, fatigue, and skin irritation. Colloidal silver may interfere with the body's absorption of some drugs, such as penacillamine, quinolones, tetracyclines, and thyroxine."[2]
Although colloidal silver products are legally available at health food stores in the United States and Australia and are marketed over the Internet as a dietary supplement, it is illegal in the U.S. and Australia for marketers to make claims of medical effectiveness for colloidal silver. Ingestion of colloidal silver may result in argyria.[52][53][54][55][56]
Naposledy upravil: petersuf@centrum.sk (2012-02-26 09:58:33)