1

Téma: CT

Je podla Vas CT velmi škodlive?
Nedavno som čitala v priemere ma 1 CT silu ako 400 rontgenov.

2

Re: CT

Nuz samozrejme ze je , ale casto sa tomu zialbohu neda vyhnut.
NMR precuje na inom systeme, nuklearnej magnetickej rezonancii, tj nepouziva roentgenove ziarenie, produkuje aj lepsie obrazky a prierezy telom, ale je velmi drahe

3

RNG napísal(a):

Nuz samozrejme ze je , ale casto sa tomu zialbohu neda vyhnut.
NMR precuje na inom systeme, nuklearnej magnetickej rezonancii, tj nepouziva roentgenove ziarenie, produkuje aj lepsie obrazky a prierezy telom, ale je velmi drahe

to može mat to CT az taku silu?, sa mi to zda velmi vela

4

Snimok zo stitu je najmenej silny, lebo trva len zlomok sekundy. Dlhe prezeranie samozrejme zvysuje davky. Najvyssie davky s napr pri CT hlavy.

5

RNG napísal(a):

Snimok zo stitu je najmenej silny, lebo trva len zlomok sekundy. Dlhe prezeranie samozrejme zvysuje davky. Najvyssie davky s napr pri CT hlavy.

Super, to som absolv. este ako dieta- cca 6-7 rokov kvoli bolestiam hlavy, aj tak nezistili preco ma boli hlava. Oni si myslia resp. tak ich to učia  ked je symptom v 1 casti tela, že tam najdu aj nieco co vysvetluje ten symptom- dobra blbost- teraz to viem, v 7 rokoch som to nevedela.

6

Nuz nic nie je dokonale, samozrejme, a kazda metoda ma svoje vyhody a nevyhody.
Ak je napr prudka bolest hlavy spravedzana horuckou, moze to byt viralny zapal mozgovych blan, velmi nebezpecne. Samozrejme na CT nie je nic vidiet, to by museli byt virusy aspon milionkrat vacsie. Moja vnucka cez to presla pred 2 mesiacmi, teplota jej vyskocila az na zivotunebezpecnycy 41.7 stupnov celzia na hodinu-dve a potom naraz poklesla na 37.5
Takze ju lekari bez podania akehokolvek lieku a presla akurat cez CT hlavy prepustili do domacej opatery, bez akejkolvek diagnozy.
Na stastie ja som do nej tlacil uz viacero davok colostra, takze pravdepodobne pre to to tak rychle vybojovala.

7

RNG napísal(a):

Nuz nic nie je dokonale, samozrejme, a kazda metoda ma svoje vyhody a nevyhody.
Ak je napr prudka bolest hlavy spravedzana horuckou, moze to byt viralny zapal mozgovych blan, velmi nebezpecne. Samozrejme na CT nie je nic vidiet, to by museli byt virusy aspon milionkrat vacsie. Moja vnucka cez to presla pred 2 mesiacmi, teplota jej vyskocila az na zivotunebezpecnycy 41.7 stupnov celzia na hodinu-dve a potom naraz poklesla na 37.5
Takze ju lekari bez podania akehokolvek lieku a presla akurat cez CT hlavy prepustili do domacej opatery, bez akejkolvek diagnozy.
Na stastie ja som do nej tlacil uz viacero davok colostra, takze pravdepodobne pre to to tak rychle vybojovala.

No to je iné  - nej.taká akútna vec, ja som to mala chronické- dlhodobe bolesti nie velmi silne- v čele, zhorš. sa myslim v nej. stres. situaciach.

8

Mne vždy vadili hocijaké stresy, možno to bolo už to, čo som zistila , že mám: pyroluria, davnejšie som sa Vas na to, pytala, ste mi napisali, že vela toho o tom neviete, a ano na wikipedii je popisane , že je to nepotvrdene, nepreukazane atd, ale pravda je ze to neschvalili preto, že sa to dá napravit len  vitaminmi, mineralmi, a že to existuje mám dokaz na sebe a tiez je teraz vela fór na internete, kde sa ludia o tom radia, info:  http://drkaslow.com/html/pyroluria.html .
potom este exist. dalsie biochem. poruchy- histadelia a histapenia. Histadelia- suvisi aj s astmou, alergiami.
Prvu zmienku o tom, som našla v knihe o vitamine C v septembri 2013, a potom som začala hladat inform. na anglickom internete:
http://rizikaockovania.sk/dok/Vitamin_C-liecba.pdf  .

Naposledy upravil: shirley88 (2015-01-30 00:32:45)

9

Nepatrí ten Vas  posled. prispevok do inej temy?

10

shirley88 napísal(a):

Nepatrí ten Vas  posled. prispevok do inej temy?

A čo poviete na tu pyroluriu?

11

Nuz to patri do temy astma. nejak som to posunul tam, kde to nepatri.Nuz o pyrolurii som zatial nepocul nic z mojich lekarskych zdrojov, , ale ked som si to vyhladal, tak je to geneticka porucha  a pozri na
http://drkaslow.com/html/pyroluria.html
Tam to popisuju podrobnejsie aj co brat aby sa aspon znizili nasledky na telo(zinok a B-6)
Vlastne to si uz sama uviedla... Pozri na tento tiez
http://www.naturalhealthprotocol.com/pyroluria.html

Naposledy upravil: RNG (2015-01-30 18:23:31)

12

RNG napísal(a):

Nuz to patri do temy astma. nejak som to posunul tam, kde to nepatri.Nuz o pyrolurii som zatial nepocul nic z mojich lekarskych zdrojov, , ale ked som si to vyhladal, tak je to geneticka porucha  a pozri na
http://drkaslow.com/html/pyroluria.html
Tam to popisuju podrobnejsie aj co brat aby sa aspon znizili nasledky na telo(zinok a B-6)
Vlastne to si uz sama uviedla... Pozri na tento tiez
http://www.naturalhealthprotocol.com/pyroluria.html

Mozem sa opytat, čo je to metylacia?- suvisi to aj s histapeniou a histadeliou

histapenia=low histamine=overmethylation
histadelia= high histamine= undermethylation

Dakujem.

13

Metylacia je proces naviazania na mnohe latky skupinu metylovu, cim sa napr znici skodlivy produkt travenia, homocystein.   Samozrejme v tele sa odohrava hromada roznych metylacii.
Pomahaju tam vitaminy B=6, B-9 a najma B-12. B-12 sa da dodat velmi ucinne tabletkami pod jazyk

14

RNG napísal(a):

Metylacia je proces naviazania na mnohe latky skupinu metylovu, cim sa napr znici skodlivy produkt travenia, homocystein.   Samozrejme v tele sa odohrava hromada roznych metylacii.
Pomahaju tam vitaminy B=6, B-9 a najma B-12. B-12 sa da dodat velmi ucinne tabletkami pod jazyk

Myslite že by pyrolurik mohol darovat krvn. plazmu- či by nevadili
prijemcovi tie vyššie davky doplnov čo beriem

15

To tri uz neviem povedat, nepoznam, kriteria lekarov na darovanie plazmy, ale vseobecne neskodne doplnky nemozu kvalitu plazmy zhorsit, prave naopak.

16

RNG napísal(a):

To tri uz neviem povedat, nepoznam, kriteria lekarov na darovanie plazmy, ale vseobecne neskodne doplnky nemozu kvalitu plazmy zhorsit, prave naopak.

Ja viem, ale doktori nevedia ani že pyroluria existuje lebo oficialne neexistuje- podla konvenčnej mediciny , ale ma napadlo že či by to nevadilo tomu prijemcovi- lebo pyrolurici beru niektrorych doplnkov ešte viac ako aj vy odporucate- napr. zinok aj okolo 100mg denne alebo B6 aj 600mg denne- to je dost vela.

17

V tej krvi, ci plazme je toho ale podstatne menej, lebo sa to rozptyli po celom tele, tj osobne by som si myslel, ze sa ziadna vacsia davka takto do prijemcu nemoze dostat.