51

Re: Candida alebo niečo íne?

Musim sem pridat aj tento clanok na sprisahanie proti boru, lebo bor je okrem ineho aj priticandidovy
http://www.homeopat.mypage.cz/rubriky/p … konspirace
Precitajte si ho co najskor, lebo moze z internetu rychlo zmiznut Tak ako postupne v EU statoch mizne aj z predaja, podobne ako napr jod . Osobne s tym nemam ziadne skusenosti, zatial poznam len 3% roztok kyseliny boritej ako dezinfekciu na oci,tiez doplnok na kosti, ale kedze uvadzaju, ze je to dobre aj reumu, dnes som ho zacal aj ja pouzivat, zacinam od 20 mg kyseliny boritej a zvysim to postupne(aby som sa vyhol uhynovej=Herxheimerovej reakcii) mozno na 100 mg na par tyzdnov. Potom to znizim spat na asi 20 mg denne, kedze po case je telo borom nasytene, podobne ako to mas napr s jodom a staci len udrzobna ovela mensia davka
Tvrdia, ze to zvysuje aj napr hladinu testosteronu, co by sa mi ako starsiemu cloveku zislo, najma kvoli energii

52

zaujimave no

ja sa chcem ešte spýtat medzi tim že z čoho ešte môže byt žlta stolica? može to zapričinit aj nadmerne vela žlči v žaludku alebo niečo z tím? zapal v tele vraj nemam podla krvi čo mi robila doktorka hned ked som prišiel že mam častu stolicu 3x denne aj viac (čo mam aj dnes) ale taktiež mam stále žltu stolicu okrem ineho žltu stolicu sposobuje pankreatitida čo je vlastne zapal pankreasu čo nemam,celiakia čo vraj podla gastrologa tiež nemam podla výsledkov krvi tak čo ešte za tým može byt? tiež chcem podotknút že mám nejak "citlive" nervi na rukach pri bicepsi stači ked spustim rýchlo dole ramena a už ma "kopne" v rukách može to mať nejaký súvis ? snažim sa pátrat po všetkom
inak neviem teraz či mi budete vediet pomôcť ale bolieva ma hlava na čele hlavne nad očami na oboch stranach niečo ako keby žilky alebo niečo take a to ma bolieva ked si to ako keby stlačim boli to ešte kusok viacej može to mat tiež niečo spoločne zo žalúdkom? alebo virusmi bakteriami? ďakujem inak ten bor sa da kúpit aj v lekárni či?

53

Zla crevna flora a teda aj cele travenie moze sposobit znizenu imunitu, zamporenie tela a teda aj rozne zapaly. Stolica viac krat ak v priemere 2 x denne znamena naruseny traviaci proces.
Travenie je vec dostatku kyselin roznych enzymov, mikrovlaknin a probiotik.
Bor najdes ako doplnok, 3 mg kapsule od roznycy spolocnosti, samozrejme nie v lekarnach ale lacny je napr z
http://www.centralchem.sk/?IDe=225319
pokial ho este budu vobec predavat verejnosti, lebo ho chcu zakazat, samozrejme bez akehokolvek dokazu o skodlivosti na malych davkach tj pod 1/2 gramu kyseliny boritej denne

54

aha tak díky inak dnes mi akurat prišiel uhličitan draselny ako to mam použivat a ake množstvo + kedy to užívat? možem hned za tým užívat antirmikrobialne doplnky napriklad užijem uhličitan draselný a potom si hned dam čo ja viem berberine 400 mg nemože sa nič stat?

55

Kysly uhlicitran draselny(kalinat) sa pouziva 2 gramy skoro rano, zapit a potom jest az o 1.5 az 2 hodiny, lebo mas odkysleny zaludok.
Inac s nim mozes brat hromadu roznych doplnkov, iste aj berberine. Ale nie ziadne doplnky, co su entericky pokryte.

56

to su tie doplnky čo sa rozpuštaju až v črevách? ja len aby som niečo neskomolil, inak dnes som si dal citricidal do nosa namiešal som si 17 kvapiek do pol litra pohara ktorí pijem pretože do obedu niesom doma tak nemam čas piť celý liter dal som si to do nosa začala ma boliet kus hlava a veľmi mi to pustilo sople a ani som nemal zapchatý nos čo je celkom divné no ale čo sa chcem spýtat bolý ma teraz zahlavie skoro pri krku medzi koncom lebky a začiatkom krku neviete o čo by mohlo íst? bolý to iba po stranách je to v zadu na krku vo výške asi ako začina horna časť ucha lenže je to vzadu na oboch stranách čo to može byt ? celkom to bolý ma to niečo spoločne z tímto či nie?

ešte som sa zabudol predtím spýtat k uhličitanu draselnému on vlastne odkysluje žalúdok takže ked niekto ma menej kyselín nemal by to brat? pretože vy hovoríte že nedostatok kyselín znamena zamorený žalúdok ja tým chcem povedat len to že či nebudem prikladat olej do ohna s tim uhličitanom teda ak mam menej kyselin, je to v poriadku brat alebo nie?

inak zase som dnes jedol kuracie mäso a zase mam tie zapachajúce vetry to znamená že nemam enzými a hnije to vomne? alebo kyselini? dalej sa chcem spýtat viem že problémy z travenim je vec enzymov,kyselin,probiotik a mikrovlaknin ale ja ako 18 roční chalan by som nemal mat taketo tažkosti len tak z ničoho nič čo môže zapričiniť nedostatky enzmov kyselin ? može za to aj tá spominana candida? alebo nejake ochorenie organu alebo niečo take?
inak ked beriem berberine 400 mg v jednej dávke nemože to "vyplavit" aj probiotíka? lebo každý den si davam 400mg berberinu tak sa pýtam či to neni veľka dávka či to nevimije všetko.. lebo potom probiotika nema ani cenu zatial brat a treba ich začat brať až po dobrati týchto doplnkov

da sa nejak z výsledkov krvy zistit hustota krvy? alebo krvne zrazeniny?
dosť ma štvu tie "citlive" nervy na rukach a tiež take trpnutie ruk niekedy aj nôh a tiež mavam studene ruky a nohy veľmi často tiež to može byt  z nervov? celkom ma to štve

ešte čo sa týka tej alkalizacie a zbavovanie sa kys. močovej pomocov uhličitanu draselneho nemože sa stat že budem mat potom kys močovu zníženu pod hranicu? ako napriklad pri telesných poruchah ?

tato otázka je pre všetkých aké problémy ešte môžu byt spojené s problemamy ktore som písal v prvom príspevku? myslím celkovo od bakterii virusov parazitov po ochoreni organov atd..?  ak chcete možem sem pridat celkom rozsiahle výsledky krvi z pred mesiaca a pomocť mi skusit niečo vypatrať pretože na nič nemyslím len na to čo by mi mohlo byt

Naposledy upravil: menma1 (2015-01-21 21:56:14)

57

Citricidal zabija mnohe mikroby a ked ich zabije naraz vela, mas uhynovu/herxheimerovu reakciu, tj docasnu miernu otravu z obsahu znicenych mikrobov, kde bezne sa telo cisti hlienami a mozes mat aj bolesti a mierne zvysenu teplotu. To vsak velmi rychlo prejde.
Docasne zabudni na alkalizaciu, ta je menej dolezita, ako naprava travenia.
A ked chces brast alkalizatory bez znicenia kyselin v zaludku, musis brat taske, co sa v zaludku nerozpustie, tj entericky pokryte. Ja zatial obcas experimentujem s tymito
http://www.iherb.com/Alkalife-pH-Balanc … l&ic=1

58

diky za radu

inakšie okrem tej herxheimerovej reakcie čo ešte može spôsobiť také problémy z nervami? najviac mam tie poruchy nervov na rukach kde stači že si tuknem do bicepsu a kopne ma v celej ruke až po končeky prstov alebo stači že rýchlejšie spustim ramena rýchlejšie dole a hneď ma kopne v oboch rukách, neviem či to ma niečo spoločne z nervami ale tiež ma bolievaju obe strany čela nad očami a taha sa to až hore nad čelo kusok na dotyk to bolý a väčšinov ma tam bolieva hlava cez den neni to taka riadna bolest proste bolia tie

59

Nuz virusy casto napadaju nervove obaly,,pre to odporucam si zvysovat viralnu imunitu, kazdemu,  lebo kazdy nosime v tele  plno virusov a staci, ked je telo osabene akokolvek,  aby sa tie pliagy rozmnozili a skodili.
Napadaju kozu, sliznice, vystelky organov aj nervove obaly=myelin a niekedy aj steny ciev=tiez su to vlastne vystelky.
Na regeneraciu myelinovch obalov je dobre brat DHA, 1.5 az 2 gramy, cim sa regeneracia podstatne zrychli

60

chapem no ale mne sa to vôbec nezlepšuje tieto nervové problémy skorej by som povedal že je to stale na tom istom alebo dokonca zhoršuje.. nechapem tomu a pirtom berem aj citricidal,berbeerine,dmanosu serapeptase a nac

inak ta žlta stolica ked nemam pankreatitidu ani celiakiu a nič podobné je vlastne nedostatok traviacich enzýmov pretože žlta stolica znamena že mi zle trávy tuky nie? takže vlastne ked budem brat enzými mal by som ju mat zase v pohode ale kolko to budem musiet brat? je možne že tieto nedostatky sposobuje nejaka určita bakteria,vir,parazit alebo viac? dokažu to vobec sposobit viri bakterie parazity? taku zmenu stolice? a čo okrem celiakie pankreatitide vredom nadoru sposobuje niečo takéto? lebo na endoskopii mi nič nenašiel a  z výsledkov to nevypada vraj podla gastrologa ani na celiakiu a zapal v krvy som čo mi brala doktorka vraj podla nej nemal existuju ešte nejake možnosti??? viem že sa na to veľa pýtam ale pravdepodobne ked zýstim z čoho mam zlu stolicu pridem na celu podstatu veci o mojom ochorení

toto nemože tiež pomoct na regeneraciu poškodených ciev,nervov? Swanson Superior Herbs DGL (Licorice)
mam aj aloe veru ma tiež nejaký efekt?
maly ludia z hustov krvov ktorým ste radil podobne príznaky ako ja či nie? alebo ludia čo maly problemy z cievami a nervamy mali aj traviace tažkosti bolesti noh? zapal alebo bolest na penise? ja len že  či by som neskusil niečo na riedenie krvy  a prečistenie ciev žil a všetkeho čo súvisi z obehovou sustavov? bolo by dobre keby to dokazala nejaka jedna určita bilinka alebo prirodný doplnok nech to skúsim

ešte čo sa týka tých problemov z hlavou  tak 2 hodiny ma boli vzadu na určitom mieste hlava niečo ako modrina ked si to stlačim tak to bolý ešte viac a po 2 hodinach teraz už to skoro vobec nebolý a na dotyk to bolý výrazne menej čo to može byt?
tiež mam teraz nejakú bolest v hlave na povrchu skorej  nad uchom asi 5 cm bolest na dotyk nebolý viacej ale ta bolest je taka že ako keby štipe nie velmi ale štipe alebo nejak boly alebo tlačí na hlavu neni to žiadna extra bolesť ale je to nepríjemne čo to može byt?? cieva? alebo pricviknute niečo? tiež ked si davam sprchu tak potom po cca 30 minutach mam ako keby stuhnute cievy alebo žily v hlave že ich musím znova natiahnut alebo niečo take  tažko sa mi opisuje ta bolesť niesom zrovna rečník snad sa da z toho dačo vydedukovať začina ma to štvat

rad by som vedel na čo je vlastne betulinova tinktura a ako sa da vyrobiť? viem že treba kôru z brezy čo by som si zohnal

čítal som aj o tetanii mám dojem že ju možno mám vy hovoríte že tam sposobuje tetainu nedostatok mineralov a nedostatok mineralov je sposobený zlým hospodárenim v tele? to znamena že je niečo zle z trávením alebo zo štýtnov žlazov? ako napravit hormonalne kolisanie mineralov alebo to zle hospodárenie? viem že može byt pôvod aj v zlom trávení ale to zle travenie u 18r. osoby tiež nevznikne len tak... takže z čoho to vypliva to zle travenie? nasledne zle hospodarenie z minerálmi a traviacimi tažkostami ktore potom  možu sposobyt aj tetaniu a problemy z nervamy? čo dokáže tak rozhadzat telo? inak dočasne napravenie je brat enzymi probiotika mikrovlakninu atd.. ale to nemožem robit celý život ako napravit tie problemy zo žaludkom ktore potom robí problemy možno v celom mojom tele? viem že enzymi,kyselini,probiotika mikrovlakninu treba ale to problem budem len udržiavat na obojku či braním toho sa mi všetko napravý?

tiež mavam studené nohy a ruky može to byt z kyseliny močovej? dlohodo zvýšenej?
alebo niečo ine?

Naposledy upravil: menma1 (2015-01-23 17:33:27)

61

Dovodov na zltu stolicu je viacero
http://www.medicinenet.com/stool_color_ … /page2.htm
moze to byt od  nedostatku  enzymov , crevnych a probiotickych [poruch, potravinovymi intoleranciami az po napr giardiazu, vodneho parazita, ktory  je dnes hojne rozsireny.
Samozrejme na napravu kazdej z moznych pricin treba pouzit prislusne doplnky.

Betulin je jeden z najsilnejsich antiviralnych.

Ked nemas dostatok kyselin alebo niektorych enzymov, tak si ich MUSIS doplnat, inac mas problemy, ktore sa casom len zhorsuju.
. Ci sa ti to casom napravi alebo nie, to ti povedat neviem.

62

aha no zaujimave a na tie nervy pomaha ta Swanson Superior Herbs DGL (Licorice) ?
a ta betulinova tinktura z brezovej kôry ako sa vyraba?? rád by som si ju vyrobil kedže sa vyskytuje aj tu hlavne ta brezoa kôra.

inak tetaniu sposobuje zle travenie alebo tetania sposobuje zle trávenie?

dokažete vy RNG alebo aj niekto iný z tých výsledkov vylučiť možné traviace choroby? alebo to čo zapričinilo tie traviace problemy?
Laboratórne vyšetrenia:
15.12.2014
FW: 4/8
KO CBC/DIFF/RETIC:
WBC 4.5 x10.e9/L , RBC 4.90 x10e12/L . HGB 151 g/L , HCT 0.44 L/L , MCV 89.3 fL, MCH 30.8 pg , MCHC 345.0 g/L , RDW 12.30 % , PLT 217 x10.e9/L , MPV 7.6 1 , %NEUT 68.7 % , %LYMPH 24.4 % , %MONO 3.3 % , %EOS 1.4 % , %BASO 0.30 % , %LUC 1.90 % , NEUT 3.10 x10.e9/L , xLYMPH 1.10 x10.e9/L , MONO 0.10 x10.e9/L , xEOS 0.10 x10.e9/L ,  xBASO 0.00 x10.e9/L , LUC 0.10 x10.e9/L , %HYPO 0.1 % , %RETIC 0.7 1 , xRETIC 36 1 , Chr 33.7 pg

15.12.2014
Glukoza 4.4 mmol/l , Urea 3.5 mmol/l , kreatinin enzymaticky 58.6 umol/l , kyselina močová 458.5 umol/l , Celk, bielkovina 73.8 g/l , Albumin 50.8 g/l , ALT 0.25 ukat/l , AST 0.37 ukat/l , GMT 0.22 ukat/l , ALP 1.52 ukat/l , Lipaza 0.5 ukat/l y amylaza 1.30 ukat/l , CK 1.78 ukat/l , Natrium 137 mmol/l , Kalium 4.2 mmol/l , chloridy 102 mmol/l , vapnik 2.45 mmol/l , Horčik 0.77 mmol/l , Železo 11.02 umol/l , CRP 0.30 mg/l , ALSO 111.6 IU/ml , RF7.70 IU/ml , Crikulujuce komplexy 43.4 1, Imunoglobulin G 10.75 g/l , Imunoglobulin A 2.59 g/l , Imunoglobulin M 1.49 g/l, C3 0.81 g/l , C4 0.27 g/l , Myoglobin 31. ug/1

15.12.2014:
MOČ CHEMICKY: pH 6 1 , Bielkovina NEG 1 , Glukoza NEG 1 , Katolatky NEG 1, Moč chemicky: Urobilinogen NORM 1, MOč chemicky: Bilurbin NEG 1 , MOČ cheicky:krv NEG 1

MOČ SEDIMENT:
Erytrocyty negat. /ul , Leukocity negat. /ul , Valce negat. /ul , bakterie negat. 1 , hlen.vlákna negat. 1 , male gulate epite negat. 1 , vyšetrene 1

15.12.2014: Imunologia:
Transglutaminaza IgA <1.200 IU/ ml , deamidovaný gliadin IgA <1.000 U/ml , deamidovaný gladin IgG < 1.000 U/ml

ešte k tým nervom čo je dobre ako poistka alebo niečo take alebo aj na cievy rovno? dnes rano mam problém akokeby mi stuhly všetky cievy v hlave.. take stiahnute su

Naposledy upravil: menma1 (2015-01-24 10:38:05)

63

chcem sa spýtat je dobrý l-arginine na rozširovanie ciev? nema nejake vedlajšie učinky dlhodobe? píšu že l-arginin neni dobre uživat osobam mladším ako 25 rokov ja mam 18 prečo vlastne by som to nemal užívať čo to može sposobiť dlhodobe branie? a ako reaguje zo žaludkom? nedraždi žaludok?

64

Ziadny doplnok nemoze but skodlivy ludom, normalne.Obmedzenia su tam dane umelo, bez akychkolvek dokazov skodlivosti.Samozrejme vsetko sa moze predavkovat, do skodlivych hladin v tele, preto doplnky nepatria do ruk detom, ale zodpovednym dospelym.
Na rozsirovanie ciev skor odporucam ovocie hlohu(hawthorne) kde je mechnizmus ucinku ACE, akom u mnohych chemickych liekov. Teda ked potrebujes vobec vasodilatant na zlepsenie cirkulacie alebo znizenie tlaku.

65

nohy mam už rok studene aj ruky myslim že by som to skúsit mohol

chcem sa spýtat čo hovoríte na zasadite kupele a odkyslovanie organizmu? nemože to byt môj prípad? aj tak zvýšena kyselina močova ktoru mam už výše roka by to mohla potvrzdovat celkom da sa verit timto veciam?

Naposledy upravil: menma1 (2015-01-25 15:45:07)

66

To prekyslene telo je zalezitost dost prehnana v sucasnej literature. Samozrejme sa to zaklada na pravde,  a mozno by ti pomohli zasadite kupele alebpo sa natierat niecim ako roztok KHCO3(kalinat) nas transdermalne odkyslenie alebo ustne brane , co by to pomohlo dostat tu kyselinu mocovu z tele, najma ked je zabudovana v krystalikoch ostrych ako ihly po celom tele.

Naposledy upravil: RNG (2015-01-25 17:22:57)

67

1. takže ta kyselina mi može sposobovať aj tie problemy z cievami alebo nervami? inak ked ma človek dolhodobo zvýšenu kys. močovú to znamená že je prekyslení či? dalej sa to hodí aj k tej kandidoze.. vraj prekýslení organizmus dava zelenú kvasinkam.. ja ak som ešte zničil svoju probioticku floru čajom graviola tak som to ešte "podporil" inak čo sa týka traviacých enzýmov ma toto všetko o čom som písal t.j. kanidoza,prekyslenie organizmu následne preplnenie tela kyselinami vpliv na enzymi traviacej sustavy?

2. prosím poradte mi ako vyrobit tu betulinovu kuru alebo stači odkaz.

3. čo hovoríte o kurt tepeweinovi ktorí prišiel z tou omladzovaciou kurov alkalizatormi je to pravda že to sposobuje tolko problémov? teda to prekyslenie organizmu

Naposledy upravil: menma1 (2015-01-25 19:57:31)

68

Práve kyseliny, ktoré vznikajú v tele pri látkovej premene, nám veľmi znepríjemňujú život. Pri mnohých problémoch ani nevieme, že ich spôsobuje prekyslené prostredie organizmu. V našom tele vzniká:
kyselina octová - zo sladkostí a bielej múky
kyselina mliečna - zo svalovej námahy
kyselina močová - z mäsa a odumierajúcich buniek
kyselina uhličitá a fosforečná - z rôznych sýtených nápojov
kyselina sírová - z bravčového mäsa a zadržiavaných vetrov
kyselina dusičná - z niektorých druhov syrov a údenín

chcem sa spýtat z čoho odumieraju bunky pretože mäso som nejedával dako extra takže tu kys. močovu mam z odumierajucich buniek??! čo to znamená?
okrem tohto by som chcel skúsit aj zasaditotvornu dietu popri kvasinkovej ak sa bude dať chcel by som sa spýtat čo ma človek doplniť pri strátach v tele sposobbených prekyslením organizmom? myslim ake minerali treba doplniť aby sa zase opravily kosti/cievy/tkaniva ktore si telo berie ked je prekyslení organizmus? prosím velmi by som to occenil tuto radu

Naposledy upravil: menma1 (2015-01-25 21:40:19)

69

Kyselina mocova, vykrystalizovana v makkom tkanive moze sposobovat doslova hromadu poraneni, napr pri pohybe svalstva, kedze su to ostre ihlicky, a to vedie k zapalom.
Alkalizovanie tu pomaha, samozrejme, kedze napr velmi slabo rozpustnu kyselinu mocovu mozes dostat z tela von ako vyse 100 krat tak dobre rozpustnymi mocovanmi, napr mocovan sodny, alebo draselny. Pre to to alkalizovanie sodou bikarbonou alebo este lepsie draselnou bikarbonou (Kalinat)
Kyselina mocova sa tvori z purinov v jedlach,  a to nie len masach, pozri na tabulky
http://www.acumedico.com/purine.htm
A telo prekysluju aj cukry a ine, preto tu zdoraznujem viac zelenin, ktore posobia alkalizujuco

70

1. aha a ked tam píšu že sa tvorý z odumierajucich buniek tak z čoho odumieraju tie bunky?

2. čo znamena ked sa mi objavujú na hlave "modriny" ktore ked stlačim bolia.. neni tam modrina ale ked si urite miesto stlačím boly.. a za 2-3 hodiny napríklad nie je to niečo z cievami? prasknuta cievka? je dobre použivat hloh ked človek nema pružne cievy nemožu prasknut? chcem si objednat lecitin a hloh na prevenciu proti infraktom a mrtvicam kedže mam tieto problemy ani neviem z čoho... som dost psyhicky zúfaly.. každý den mam same tažkosti..  kedže mam kys. močovu rok aj viac zvýšenu.. može mi spôsobovať problemy z cievamy na hlave ? a aj nervamy?

3. je dobrý tento Olej z divokeho aliašskeho lososa? http://www.hoogle.sk/Olej-z-divokeho-al … l-d474.htm

tiež chcem objednat lecitín len sa neviem rozhodnut medzy týmto  http://www.hoogle.sk/Lecitin-1200mg-200-tbl-d568.htm
a týmto                                                                                       http://www.hoogle.sk/Lecitin-granulat-464g-d497.htm
viem že ten druhý je na množstvo lepší ale ide mi o kvalitu hlavne ktoru neviem posudiť pretože nemam skusenosti

to iste sa chcem spýtat aj na hloh ktorý z týchto 2 ?  http://www.hoogle.sk/Hloh-540mg-100tbl-d659.htm
                                                                                 http://www.hoogle.sk/Hloh-565mg-250-caps-d663.htm

už som sa to asi aj pýtal ale nenašiel som odpovedať, ide o to že telo si berie alkalizujuce látky z kosti,ciev tkaniv.. ked je prekysleni
čo treba doplnať aby nedošlo k dalšiemu poškodzovaniu ciev,kosti tkaniv a ako opravit poškodene cievy,tkaniva ? mimo alkalizacie uhličitanom draselným a zasaditov stravov? existuje nejaký doplnok čo vylučuje kyseliny uložene z tela? nejaky čaj alebo?

Naposledy upravil: menma1 (2015-01-26 12:17:32)

71

Kyselina mozova sa tvori len z purinov, , z nicoho ineho. Samozrejme aj odumierajuce bunky obsahuju puriny, ale to je velmi maly zdroj kyseliny mocovej, lebo ich je na vahu dost malo denne.. Najvacsi zdroj je jedlo bohate na puriny.Nekyupuj drahy lecitin, ked dostanes ovela lacnejsi z firmy Vemica. Dovozove alebo kapsulovane nie su lepsie ani cistejsie.
http://www.vemica.eu/eshop/lecitiny
Pre niekoho je lepsi lecitin slnecnicovy, ale cisty lecitin je prasok, tekuty je v niecom rozpusteny, tj nie je cisty. Telo berie alkalizujuce latky najma zo zelenin, z kosti ho moze brat len ked mas krv kyslejsiu, ako 7.4 PH, co je dost zriedkave.
Telo vie vylucovat aj kyseliny, najma mocom, aj pripadne alkalie, takze tak si upravi samo kyslost aj zasadfitost podla potreby.
Ale je dokazane,. ze ked beries viac alkalii, tak ti kosti spevnia
Losos ako dravec vyssieho stupna je zamoreny ovela viac, ako napr bylinozrave ryby najmenej je zamoreny morske algae a  krill, najviac zralocia pecen.
Na kosti treba mineraly, ci uz zo zelenin alebo z doplnkov mineralov na kosti, a samozrejme vitaminy D-3 K-2 , inac sa mineraly neabsorbuju poriadne a nezabuduju.
Vodorozpustne kyseliny a prebytocne materialy sa vylucuju najma mocom, ale ciastocne ak potom. Tukorozpustne vylucuje pecen pomocou zlce, ktoru treba nasiaknut do mikrovlaknin a vyniest z tela, inac sa reabsorbuje spat do krvi.

Inac toto vsetko je tu uz mnohokrat popisane, staci si to vyhladat.

Naposledy upravil: RNG (2015-01-26 14:59:44)

72

aha takže to moje poškodenie ciev a nervov je z niečoho iného? ale z čoho však mam toľko testov spraveních že až... nemože to byt všetko z psychiky? tiež ten môj problém že neviem začat normalne močit ale musim čakať neni u 18r. chlapca normálne.. a to ani nehovorím o tom že nemam rannu erekciu... a v poslednom čase chut na sex šla velmi dolu.. neviem čo si počať doktori mi nič nenašli a mne stále len pripúdaju tažkosti napriklad v decembri žaludočne problemy... teraz v janurari tieto problémy v hlave čo mam tie "zašklby" tiež na rukách... strata chuti na sex.. malo testosteronu kedže som sa pred 2 mesiacmi holil a fuzy mi skoro ani nerastu..
chcem povedať že niečo ma ničí a neviem ani za .... príst na to čo... ked už to neni ani prekyslenie organizmu ani candida ja už fakt neviem... čo robiť už premýšlam aj nad smrtov ved mna to nebaví ked sa takto mam každý den trápiť bolestami a pritom ani neviem z čoho to všetko mam... som totálne zúfaly... keby aspon viem čo mi je.... skušal som diety napriklad histaminovu... teraz protikvasinkovu čo mam.. od včera skúšam zaroven aj alkalizovanu stravu.. nič z toho nezabralo tažkosti sa dalej rozširuju akoby sa nechumelilo.. bral som aj doplnky teraz mam 2 den pauzu.. citricidal,serapeptase,nac,d-manose,berberin  uživam probiotika(kde vyidim male zlepšenie že ma nebolieva tak často brucho) mám aj 2 den protiparazitovu kuru zatial žiaden effekt by som povedal
proste každý mesiac sa to len zhoršovalo... zápal alebo bolesť v penise... od septembra.. bolesti chrbta v oktobri, nohy od novembra v decembri som začal mať problemy zo žalúdkom + prve problemy z nervamy hlavne na rukách.. čo som spomínal.. v januáry strata chuti na sex.. divne bolesti hlavy najviac v oblasti čela.. dalej bolesti hlavy typu "modrina" na dotýk bolí ale modrinu tam nemám.. po osprchovaní mam stiahnute cievy v hlave stači ked dam vyššie obočie a citim si celu hlavu tiež mam bolesti za krkom.. od včera sa zase začaly prejavovat nejake nove veci.. hocijake "zášklby" na rukach nohách... dnes som šiel pešo domov a po 15 minutach ma v lavom lýtku začalo niečo ako keby páliť bola to asi žila alebo cieva ... ako keby sa napla a bolelo to.. musel som spomalit.. lebo som sa bál čo to je fakt som uplne zúfaly.. tažkosty z psychikov tu ani nehovorím.. som labilny ako steblo po tom všetkom.. začínam sa bát že tieto tažkosti začinaju vyvrcholovať a zachvýlku budem mat fakt problém... bože čo mi je aspon keby veim čo mi je ... ved ja už rozmyšlam nad samovraždov.. ale mna život baví len ma nebaví takto sa trápiť z chorobami každý den je to v mojej hlave rozdelene asi takto....  90 % choroby-nájsť čo by mi mohlo byt a 10 % život... vôbec nerozmýšlam nad lahkými vecami proste stále sa vracám k tomu čo by to mohlo byt.. mamina je tiež z toho zúfala.. ale najhoršie na tom je že nikdy nemam úlavu niekedy sa citim sice fajn ale viem že to aj tak na druhý den bude zase nanič.. proste viem že niesom zdravý a ten klud nemam v sebe ach... keby mi niekto aspon pomohol okrém vás fakt nemam nikoho kto by mi pomohol... k doktorke ani nejdem tam by som len strcal čas.. po tom všetkom čo som tam bol stále ma len výhana von z dverí a hovorí o psychike... ja viem že je to aj psychika ale nezačalo to tak že ja som mal psychick eproblémy... ale začalo to fyzyckými problemamy.. najhoršie je teraz že mi nema kto pomôcť minam svoje vlastné peniaze na doplnky a dúfam že by mi mohlo niečo pomocť.... aj tie peniaze už pomaly nebudem mať 18. roční chalan čo ma viac problemov než dôchodcovia a najhoršie je že nič neviem vyrišeit.. studene ruky a nohy už ani neratam ako svoj problém... najviac ma trápy žalúdok... ale teraz ako prišli tie bolesti hlavy tak je to problem číslo 1. ... bojím sa že umrem

73

Z.e travenie znizuje aj imunitu takze sa ta chytaju rozne nakazy. Iste ta neobisli aj rozne virusy, co obiehaju svetom
Zle travenie sposobuje aj nedostatok roznych zivin na nervove funkcie, oslabenie organizmu ti vyvola rozmnozovanie roznych virusov, co vsetci v tele nosime cely cas. Na zlepsenie cirkulacie krvi si musis riedit krv nattokinazou alebo serrapaptazou.
Lymfaticky tok zavisi len od pohybu svalstva, tj na zlepsenie musis pit hodne vody a pohybovat sa

74

chapem, a nervy si opravým ako? ten rybaci olej obahuje nejake látky DHA ktore pomahaju opravovat nervy ?
čo odporučaš na "udržbu" ciev? inak čo je to ked mi napríklad na ruke na pár sekund akoby stuhne určita časť akokeby stiahne nejaku žilku alebo cievku a kusok to aj boly akoby sa ta čast chcela predrať na povrch čo to je ? cieva? žila? nejake tkanivo? nerv?? to iste sa občas deje už aj na nohách a na hlave stále bolia tie "žilky" alebo tie miesta z čoho to môže byt ja už mam dojem že chýtam nejaku mrtvicu

75

rád by som sa ešte spýtal čo je dobre na odburavanie stresu a tak.. mam ašwahadangu,gabu ale to nestači čital som niekde že pri neustalom stresovom zataženi (čo ja mam velmi velmi často) sa v tele mína nejaka látka ktora potlača stres tak tu by som chcel vyskúšat dalej by som sa chcel spýtat na Bone Essentials mineraly.. viem že na swansone ich maju ale odtial som objednal nedávno balik a nechcem znova objednavat kvoli poštovnému takže da sa niečo podobne kúpit aj na svk/cz stránkach niečo z drobrov absorciov? čo je dobre na viralnu imunitu? a čo všetko spôsobuje autoimunne choroby? len bakterie/virusi a parazity či aj niečo ine?
chcel by som skúsit niečo ale proti tim depkam a stresu celkovo na zvýšenie nejakej obranyschopnosto proti týmto veciam ĎAKUJEM ŽE MI RADIDE CENNIM SI TO

76

http://rng.nazory.eu/rubriky/s/stres
http://rng.nazory.eu/rubriky/s/spanok
Mnohe doplnky, vcitane Bone esentials od firmu NOW dostanes aj napr z iherb.com
kde ichj maju ovcela lacnejsie, ako na Slovensku a iherb ma na Slovensko znesitelne postovne. Nezabudaj brat aj D-3, K-2 pripadne aj extra bor, ked mas problemy s kostami.
Ja osobne na ziadne autoimunne neverim, aj ked lekari na ne nenasli este ziadne priciny. Totiz hladaju jednu a ono to moze byt kombinacia roznych plus zamorenie
http://rng.nazory.eu/rubriky/a/autoimunita
Pozri aj sem
http://rng.nazory.eu/rubriky/d/depresia
kde je to lepsie vysvetlene okolo roznych neurotransmiterov a ich hladin v spojeni s roznymi nervovymi problemami, tj aj depresiami=nedostatky neurotransmiterov.

77

začinam chápať svoju "chorobu" alebo čo to je môj problém je hlavne v trávení príšíel som na to lebo teraz ked som civčil som dostal krč do ruky medzi laktom a zapästím a viem že to není náhoda chýbaju mi mierali/živiny/vitamíni ktore telo zýskava len cez žaludoční systém takže asi to bude niečo na spôsob maloabsorcie ktora sposobuje potom tie ostatné problemy ako su kosti,nervy,cievy, tkaniva a dalšie... došiel som k záveru že to všetko je zo žalúdka (vyšetrili ma na zápali,nadori, a vredy na ednoskopii, našli mi žlč v žalutko to je všetko) takže problém bude v črevách neviem neviznám sa ale čo dodáva talu tie živiny potrebné? ktorý z traviaceej sústavy? asi čreva dodavaju telu živiny či? dá sa nejak ta maloabsorcia živin liečit  a napravit? lebo tam je môj problém ktorí spôsobuje tie ostatné.. ale dosť ma trápi že ja ako 18. roční chalan mam len tak problémy z črevami alebo travením.. kedže som bol zdravý len tak to nezačne.. najväčšia otázka je teda čo spôsobilo problémy z travením? čo to može byt? zapaly nadori vredy podla gastrologa ktori mi robil endoskopiu nemám.. mam žltu stolicu,občas po nejakých jedlach smradlave vetri a dosť časté.. bolieva ma brcuho nad pupkom a neviem či je to nejaký problem ale aj ked sa idem napríklad rano vimočit na záchod a mam plný mechur tak potom ku koncu už ked moč tlačím von mám bolest nad bruchom cele brcuho nad bruchom ma boly ide to kusok až do bokov  neviem či to je niečo zle.. takže čo mam podla vás robit???? okrem enzymov,kyselin,mikrovlaknin a probiotík? tie som objednal enzymi a kyselini ešte nemám.... ako si ešte pomôcť aby som si tieto problémy napravil? dosť mavam krče.. hlavne v lýtkach nad ránom take maličke krčiky.. dnes v ruke.. praskaju mi kosti.. cievy sa mi akoby stahujú alebo niečo také... to všetko je zo žaludoka a nedosatku živín podla mna neviem čo robiť alebo ako si ešte pomôcť.

dalej mam jednu veľmi divnú otázku je to fakt take blbé ja len že by to mohlo kvôli nieču byt... hmm ani neviem ako začat.. no ide o to že mam dost často "zelektrizovane" chlpy aj vlasy ked si vyzliekam alebo obliekam látku.. skoro stále to mám už asi 2-3 mesiace neviem ako by som to povedal ale akokeby som bol elektrostatický nabití a ta latka sa omna trie.. z čoho to može byt??? je to normálne či nie??? je to divna otázka.. ale tak ked chce človek prísť na pričinu musi sa spýtat všetko ani neviem či poznáte odpoveď

Naposledy upravil: menma1 (2015-01-27 18:08:31)

78

Problem s travenim zacina v zaludku s malo kyselinami. Nielenze sa jedlo poriadne nenatravi, ale sa na nom nezabiju kyselinou mikroby a to robi potom dalej pataliu v crevach, alebo este aj v zaludku.
Najma mineraly si vyzaduju, aby bolo jedlo dokladne rozlozene, inac sa nemoze z nich vacsina absorbovat a to vedie samozrejme ku krcom=tetanii.
Elektrostatika je bezna vec v suchom vzduchu a plno plastickych latok okolo nas, od topanok, cez rozne latky.
Existuju rozne spraye na potlacenie statickej elektriny, ale sice zeny ich pouzivaju, aby sa na nich latky nelepili, ale ja napr okrem topanok, co maju antielektrostaticku podosvu(tj velmi slabo vodivu) na to kaslem. Obcas , ked sa niecoho alebo niekoho dotknem skoci odomna mala iskricka.

Naposledy upravil: RNG (2015-01-27 18:37:58)

79

aha takže ked není kyselina tak potom čreva nemožu dobre čerpat živiny a ešte k tomu tam možu ist hocijake mikroby a na nápravu je dobre užívat kyselini,enzymi,probitoika a mikrovlakninu a čo ešte k tomu?? aloevera a licorice na liečenie tých buniek može niečomu pomôcť? spirulina chlorela može niečomu pomoct? ake vitamíny odporučaš pri nedostatku kyselín? čo mam ešte robiť aby som čo najefektivnejšie "opravil žalúdok" a inak ten problém z nedostatku kyselín može sposobit čo aka choroba alebo čo zapričini to že mam malo kyselin ja mam 18 rokov.. keby mam 50 nepoviem stárnem.. ale pri 18 ročnom chalanovy je to velmi divne takže musim nájst problém inde než stárnutím   aké su možne pričini toho že nemam kyselinu?

inak ta betainova tinktuira alebo tá tinktura z berzovej kôry prosím ako sa to vyraba ?

80

RNG napísal(a):

Na mykoplazny, borelie, chlamidie a L-formy su dobre extrakt z olivivycyh listov, a kvapky samento coumanda a banderol, pozri v teme chlamidie. A samozrejme musis pouzut aj odmaskujuce NAC a serrapaeptazu
Chlamidie pneumoniae su najtazsie znicit, to moze zobrat aj vyse roka.
Aj moje mykoplazmy sa mi nedari uplne znicit, ale to je mozno pre to, ze neberiem menovane pravidelne, len obcas.

RNG odporúčaš na mykoplazmy,..hore uvedené prípravky. ale ja neviem ktorý z nich si vybrať. Dá sa povedať  nejaké poradie čo sa týka účinnosti,  lebo kombinácia 2 či dokonca viacerých nie je pre mňa finančne možná.Ďakujem

Naposledy upravil: indiga (2015-01-27 20:02:20)

81

Nuz chapes to spravne. A na zvysenie vyroby kyselin pomahaju velmi malicko napr niektore horciny, to poznali ludia uz davno a tak ich nazyvali "digestiva"
Na poskodenie parietalnych buniek staci 2 denna viroza, tj ako to ludia bezne nazyvaju "zaludocna chripka" A momentalne cely svet obieha viacero takych virusov. Viac okolo protravinovych nakaz, ktore mozu znicit creva aj zaludok pozri na
http://en.wikipedia.org/wiki/Foodborne_illness
najma na enterovirus, rotavirus a dnes epidemiou norovirusu. Mne nizku vyrobu kyselin znicili virusy, minuly rok som sice rychle porazil 2 utoky za 2 dni, ale to stacilo uplne znicit moje parietalne bumnky, tj z malo kyselin som presiel na ziadne kyseliny(achlorhydrie) takze musim uz s kazdym jedlom brast doplnok kyselin a to minimum 2 kapsule(betain HCl, 650 mg) , niekedy aj tri. A aj tak to este nie je celkom svetove....

82

1. aha no takže hlavný problem nedostatku kyselin je hlavne virozi a bakterie može to byt napriklad aj candida? a čo ešte okrem týchto virov a miniorganizmov može zničit tvorbu kyselin?

2. pretože ja som mlady, može sa mi vyroba kyselin znova "nakopnuť" ?

3. vadí nejak ked užívam ten uhličitan draselný každé rano a potom 2-2,5 hodiny nejem? može to ničit kyselini? pretože kvoli kys. moč to chcem užíva mam dojem že mi aj pekne upravilo pokožku sice je sucha niekedy a mamvam často stuene ruky a nohy ale už neni taka červená ale pekna do žlta alebo žltoružovohneda

4. hladal som tu betulinovu kuru na internete ale nikde neviem postup výroby mohly by ste mi dat nejaky odkaz alebo ak máte čas napísat ho tu?

5. ked mam teda nedostatok kyselín možem sa stravovat zasaditov stravov? nebude sa to križit?

ďakujem že mi pomahate radiť

Naposledy upravil: menma1 (2015-01-27 19:55:07)

83

Candida nenici vyrobu kyselin v zaludku, ale vazne moze napadnut creva a jej vylucky su jedovate, neurotoxicke aj karcinogenne.
2. Mlademu sa rozhodne mozu regenerovat parietalne bunky, ale nemusia.
3. Alkalizacia samozrejme ze neutralizuje kyseliny, preto musis pockat tie 2 hodiny, aby sa vyrobili nove. A ked sa nevyrobia, tak si ich musis doplnit.
4. Vsetky zmienky o betuline sa mazu alebo odosuvaju co najdalej, aby ich ludia nenasli. Ale nie je to nic noveho a v USA je registrovanych plbno patentov na vytazovanie, zmenu na vodorozpustnu betulinicku kyselinu a podobne, kde boli patrenty registrovane na to, aby to nikto iny nemohol vyrabat a pouzivat, inac by ho sudili za porusenie patentovanych prav.
Inac vytazuje sa to velmi jednoducho, napr etylalkoholom, kde das praskovu vrchnu bielu koru 1:1 vahove z alkoholom. Betulin  a betulinicku kyselinu mozes dostat len z Ruska a Ciny, inde je to ucinne zablokovane.
5. zasadita strava je zdroj najma mineralov a teda ju musis jest, ci mas kyseliny v zaludku alebo nie.
Ale poriadne ju mozes stravit len pri dostatku kyselin a enzymov.
Co nemas si musis doplnit.

84

jasan díky moc a na tie parietalne bunky je ta aloevera a licorica že ?

inak ten betulin no konečne to chápem takže mam si ich zobrat kôru z brezy dat dole ten biely povlak alebo čo to je rozmrvit na prášok a zaliat etylalkohlom a kolko ma mat % ten etylalkohol ma to byt čisto lieh ? a potom ked do zalejem tým etylalkoholom čo potom? kolko mam čakať ? a potom to stači vypit alebo ako? alebo vyliat do vody ?

ešte k tým kyselínam čo okrem tých vírov može ešte spôsobiť nedostatok kyselín? počul som že aj chrbtica spôsobuje problémy z trávenim je to možné? stres to byt nemože? toho mam za tento polrok požehnane,

inak už mam ružovejši jazyk to znamena že candia pomaly ide z čriev ale príznaky ani jeden neustupil asi tam toho bude možno viacu vidíme

Naposledy upravil: menma1 (2015-01-27 21:46:06)

85

RNG mohol by si mi odpovedať na otázku č.80.Ďakujem

86

Indiga, Nuz ber aspon extrakt z olivovych listov a NAC dlhodobo. A samozrejme mikrovlakniny a probiotika, tie v boji proti mykoplazmam a inym mikrobom velmi pomahaju.

87

zdravím dnes mi prišiel lecitín ako ho mam dávkovať podla vás?

ešte k tým kyselínam čo okrem tých vírov može ešte spôsobiť nedostatok kyselín? počul som že aj chrbtica spôsobuje problémy z trávenim je to možné? stres to byt nemože? toho mam za tento polrok požehnane,

dosť často ma bolievaju v posledne dobe zuby možu to sposobovat bakterie/viri? alebo je to kvoli tomu tráveniu?

Naposledy upravil: menma1 (2015-01-28 13:13:59)

88

Menna, zle travenie sposbuje po case stovky roznycy zdravotnycy problemov.
Ustna flora obsahuje rozne mikroby, mnohe su skodlive a mnohe sposobuju kazenie zubov.
Na zlepsenie ustnej flory a tym ochranu zubov a lepsiu obranyschopnost tela proti roznym nakazam horneho dychacieho systemu su na trhu ustne probiotika/oral probiotics.

89

tak diky za radu

inak tie čo ešte sposobuje bolest na hlave niečo ako modrina že ked si to stlačím tak to bolý.. ale modrina to není? alebo bolesti žil alebo ciev neviem čo to je z čoho to môže byt?? okrem neurotoxinov atd.. existuje nejaka choroba ktora ma aj nejake pomenovanie? a je bezpečne len tak užívat vitaminový komplex? B,C,D,E vitamíny? tiež vápnik horčnik K2 a D1  možem to len tak brat ? aj ked neviem čo mi vlastne je?

čítal som sí práve žilovu nedostatočnosť kôli dlhodobemu svrbeniu lýtok (asi 3 mesiace) ked sa sprchujem a dam si horucu vodu na lytka tak je to velmi príjemne ako keby sa škrabem proste tým štípaním to zomna ide preč ale už to nemam len na lýtkach ale v celom tele už ma začinaju svrbiet ruky aj hrdlo.. chrbat tiež a stehna už začinaju pomaly tiež svrbiet hlavne pri horcuej vode citit kde ma to svrbi a tam sa to vyštípe a je to preč tiež mavam nočne krče.. tak ako popisuju v žilovej nedostatočnosti... ja sa chcem spýtat čo spôsobuje žilovu nedostatočnosť? okrem malo pohybu alebo dlhodobeho statia  na nohach? može to spôsobit aj niečo iné? a ako to liečit? nemože to zase súvisiet zo žalúdkom alebo nejak z kyselinov močovov alebo kyselinami? Ďakujem

Naposledy upravil: menma1 (2015-01-28 20:35:25)

90

RNG napísal(a):
Indiga, Nuz ber aspon extrakt z olivovych listov a NAC dlhodobo. A samozrejme mikrovlakniny a probiotika, tie v boji proti mykoplazmam a inym mikrobom velmi pomahaju.

A idealne by bolo brat okrem oliv.listov a NAC,prob.a mikrovlaknin este co?Ja som myslela ze si treba vybrat bud listy alebo banderol ci coumandu?Co si myslel tým slovíčkom aspoň?Ďakujem:)

Naposledy upravil: indiga (2015-01-28 19:48:01)

91

Nuz okrem extraktu z olivovych listov, co je nevyhnutne prve co by som bral je samento.

92

zdravím rng keby chcete držat odkyslovaciu dietu alebo naopak stravovat sa zasaditov stravov čoho by ste sa držal? akeho zoznamu? existuje nejaky link? lebo všade sa ludia hadaju čo je spárvne a čo nie tak neviem podla čoho sa riadit... niekde hovoria že banany su dobre.. niekde nie.. atd.. inak arašidy su ake?

Naposledy upravil: menma1 (2015-01-29 16:00:15)

93

Vseobecne zeleniny su najviac alkalicke.  Cukry a bielkoviny okysluju.
Telo vie ale vylucit vselico selektivne, takze sa vie odkyslit. Takze z toho pohladu dnes ten trend alkalizacie plati najma pre ludi co tento mechanizmus maju nejak poruseny.

94

no mne to za skúšku stojí kedže doktori mi nič nenašli.Budem radšej každe ráno užívat ten uhličitan draselný mam po nom lepšiu pokožku.

Asi som sa to pýtal ale neviem či som videl odpoveď. Pýtal som sa že čo može zapríčiniť že telo ma nedostatok kyselín. Viem že ste písal mikrobi atd.. ale na tom som skúšal citricidal nac serapeptase a nevidel som zlepšenie... takže ma napadlo existuje nejaky druh ochorenia ktorí ma za dôsledok tieto problémy z trávenim aj u mladých osôb? napríklad chrbtica,stres ???

Dalej ma dosť zaujíma že z čoho mam tieto bolesti noh,nervove poruchy atd.. vy ste hovorili že nerotoxini a že žalúdok nema dostatok vytamínov alebo minerálov tak si to taha z kostí... nechapem to ale prečo zlý žaludok potrebuje zložky z kosti? pretože mne stále pukajú bolia.. aj ked skúšam všetko už som skúšal brat aj vitamíny ale vôbec žiadne zlepšenie kostí ani nič podobné bral som horčik magnezium vitamini B C D E a K ale žiadne zlepšenie.. tiež Hlivu na imunitu spirulinu berem 3 den ale nič. Berem probiotika tiež nič moc. Nejde mi proste do hlavy z čoho mam tieto všetky problémy napr. bolesti a pukanie nôh tiež ramena lakte.. bolesti žil/ciev/nervov neviem čo to je v hlave.. velmi citlivé nervy na rukách.. problemy z trávenim...

Čo može spôsobiť ešte to že telo ma nedostatok zložiek pre telo a spôsobuje tieto problémy? z kostami  cievami nervami? vy ste hovorili zlé travenie ale ked doplnam vitaminy tak žiadne zlepšenie..  takže čo ešte okrem tohoto to dokáže? Mikrobi? Bakterie? Viri? a okrem týchto ?? existuje nejaká choroba alebo porucha proste niečo čo není zapričinene bakteriami ktoré sposobuje tieto problemy ??

Čo podla vás by som mal riešit z obvodnov doktorkov? ked mam takéto problemy?

95

Zle travenie sa po casde moze prejavit kopou medickych problemov, od utoku na kostru, slachy, nervu az po znizenu imunitu a teda chorlavost.
Az potom hovorime o doplnkoch  alebo docasne ich mozes brat na doplnenie, na urychlenie odstranenie rpznych medickych problemov.
Na kosti treba brat doplnok na kosti, napr Bone strength, kde su vsetky potrebne mineraly ma vitaminy na kosti v spravnom pomere.
Mne napr uplne zastavilo vyrobu kyselin minuly rok 2 x utok virusov, "zaludocna chripka" aj ked som ich s pomocou doplnkov potlacil za 2 dni.  To iste zialbohu aj mojej zene z v nasom pokrocilom veky dufat na regeneraciu parietalnych buniek je nerealisticke, takze musim brat s kazdym jedlom 2 a niekedy az 3 kyseliny, inac mam za hodinu-dve zaludocne problemy, co sa prenesie aj do criev

96

Zdravím moja mamina asi pred týždnom volala nejakej pani. Asi veštica ja neviem... a tiež hovorila o enzýmoch.. ale hovorila aj o niečom čo nesmela povedat čo to je lebo vraj by to bola reklama... povedala že biela krabica z písmenom W hovorí vám to niečo?

tiež sa chcem spýtat môžu viri atd.. spôsobovať aj bolesti žalúdka? a ešte k tomu betain ktorým alkoholom a kolko % to riediť ?
+ tie enzými sa strácaju len virmi?? ako ste to stratil vy? alebo aj bakteriami napr. candida.. alebo prekyslenim ?? parazitmy??
môže za to aj niečo iné? chrbtica?? stres?? 

prosím vás chcem sa spýtat či nemôže spôsobit niečo užívanie uhličitanu draselného?

aký je rozdiel medzy Wobenzýmom a inými Enzymami ? je to to isté?

Naposledy upravil: menma1 (2015-02-04 16:28:48)