Dakujem za povzbudenie, budem teda bojovat dalej:) Inak doktorka mi poradila na zvysenie imunity otuzovanie, vraj mam chodit aspon nahodinu denne von, za kazdeho pocasia...co vyzera byt rozumna rada, len problem je v tom, ze ja aj v lete, ked sa ochladi (napr. ked prsi dhsi cas) a vyjdem von, okamzite chytim nadchu, pripadne inu potvoru....vyzera to, ako keby som tu imunitu nemala vobec, alebo fakt vyrazne oslabenu...v tomto mi napada len vplyv psychiky, lebo som dost dlhy cas zila prakticky neustale v depresiach, beriem aj antidepresiva a teraz je to lepsie, ale su obdobia a hlavne na jesen a v zime, ked ma to skratka polozi...:/
Este by som chcela skusit saunu, postupne pomalicky zvysovat dlzku pobytu v nej, aby ma to hned neodrovnalo a uvidim, snad to pomoze.
A co hovoris na kryoterapiu? Ja som citala, ze by to malo znovu nastartovat imunitny system,
akoby restart:)
A este jedna otazka, prosim ta, vedel by si mi poradit nejake silne probiotika z iherbu-u?
Viem, ze najlepsie su asi zo Swansonu (Ultra Probiotic Formula), ale ten ma to vysoke postovne, tak by som chcela nieco z iherb.
Dakujem velmi pekne za tvoj cas.