Téma: Trittico.
Dobrý deň,
mám problém so spánkom, bola som unavená, nevyspatá a začala som sa chvieť.
Doktor mi predpísal Trittico 75 mg. Uživala som ho postupne 6 týždňov, kým som nedosiahla 15O mg. Chvieť som sa prestala, trittico pomohlo.Bola som na kontrole a doktor mi povedal, že tuto dávku 150 mg mám brať ešte tri mesiace a potom pomaly znižovať a povedal, že to musim brať dokopy 6 mesiacov, lebo sa mi to vráti. Ale keď vysadím úplne trittico bojim sa, aby som nemala znova problém s chvením.
Bola som u jedného liečiteľa, ktorý mi naordinoval vitamin B3 a Melatotín a povedal, že trittico mám postupne vysadzovať. Tak ja som dala na liečiteľa a začala som s vysadzovaním trittica, ale mam obavy či sa nezačnem znova chvieť. Začala som aj spať, aj keď sa zvyknem zobudiť v noci, ale potom zasa zaspim. Lenže mne sa zdá, že mi so spánkom pomohol Melatonin.
Melatonin už užívam jeden mesiac, neviem ako dlho to môžem užívať.
A tak pozeram už dopredu na doplnky a poprosila by som Vás o link na L-theanine, SAM-e, GABA a Picamilon, chcem si objednať a možno ak to bude potrebné aj užívať. Ja nemám úzkosť a ani depresie, ja som veľmi kľudná a prekvapená, čo sa to so mnou porobilo. Ja si myslím, že za to môže prechod. Čo by ste mi poradili, ktoré z tých výrobkov by som mala si objednať a v prípade potreby užívať? Ale ja ani neviem, či to vôbec je pre mňa vhodné užívať.
Ďakujem.