Praktivcky vsetky doplnky su dobre pre deti od 1/2 roka vys, lebo ich telo uz operuje velmi podobne dos[pel;emu. Len treba davky prepocitat podla pomeru vah
Na streptokoky je dobry ciotricifdal, davka pre dospeleho je 35 kvapiek do litra vody, dietatu mozes ten liter rozdelit na viacero davok, podla vahy. Napr 15 kg dieta z toho musi vypit 2 deci denne.. Takk isto je to s oreganovym olejom kde na 15 kg dieta treba denne 2 az 3 krat jedna kapsula. Treba brat aj odhlienovac ako napr NAC(dospela davka 2 x 600 az 1200 mg) alebo serrapaptazu( dospela davka 3 x 120 000 IU)
kedze ATB su ucinne len na niektore bakterie, ani nie vsetky, ale neucinkuju ani na virusy, ani na plesne a kvasne infekcie, ani na mykoplazmy, a naviac znicia nasu probioticku floru, cim daju zelenu roznym infekciam, ktore telo so zdravou crevnou florou vie hladko zvladnut, ja osobne atb neodporucam na infekcie horneho dychacieho traktu
.Najdolesitejsie je ale adresovat nakazy v prinosnych dutinach kvapkanim roztoku citricidalu do nosa, v leze s hlavou sklonenou co najviac dozadu, aby sa to dostalo aj do celnych dutin( roztok je 4-8 kvapiek do deci vody), lebo tam to cele zacina a pretrvava dlho a prakticky nic ustne brane sa tam do tych dutin nedostane ale odtial sa s hlienami nakazy znova a znova dostavaju dole, tj na mandle, hrslo priedusky pluca a dokonca aj do stredneho ucha.
Niekedy sa viralne nakazy kombinuju s inymi a tak treba zasiahnuit aj proti virusom na co odporucam najma chaparal. Ale vyborne su aj velke davky colostra, dospela je 2 x 15 gramov praskoveho, lebo obsahuje hromadu imunoglobulinov a posilni celkove telo.
Ja to davam aj mojim vnucatam, zamixovane do mlieka.Tie su kazdu chvilu usoplene a kaslajuce, takze sa mi praskove colostrum dost rychle mina.