1

Téma: NOVY POHLAD NA MEDICINU...???

Myslite si ze to je pravda ???

http://dolezite.sk/5_Biologickych_zakonov_5.html

2

Re: NOVY POHLAD NA MEDICINU...???

Samozrejme , ze je to pravda. Skoda, ze nemam casu ani dostatok znalosti nemciny, aby som si to dokladne vypocul. Ale vyse 4 hodin na to nemam. Zaciatok bol okolo oslabenia tela(stress, strach...) to samozrejme oslabuje telo a vtedy sa obrana znizi a normalne vytvarane rakovinne bunky sa nestacia znicit, tak isto vonkajsie infekcie maju podstatne vyssiu sancu sa dostat do tela a rozmoct.
Tu je to v skratke v anglictine
http://www.healingcancernaturally.com/hamer2.html

Teda nie ze by som zo vsetkym celkom suhlasil, ale beriem to definitivne na vedomie.Hlavne liecenie rakoviny potrebuje ine pohlady, lebo zrejme klasicke nevedu k ucinnym lieceniam ani k predchadzaniu. Pocet rakovin  sa skor zvysuje, nez znizuje.

Naposledy upravil: RNG (2010-12-06 11:27:44)

3

Mne sa to niekedy nezda ze by to fungovalo na 100%,prtoze momentalne som prechladnuta ale davam to za vinu sebe,pretoze sa prudko ochladilo a ja chodievam casto bosa a vybehnem na mraz aj vyzlecena...a taktiez tam nepisu o doplnkoch ale o strave bez muky a cukrov.Doplnky podla mna vyrazne pomahaju v liecbe...takze?

4

Inak pijem horkac a nasypala som si tam dve polievkove lyzice esteru-c...chuti to hrozne.vytvorilo to nejaku penu na povrchu..dufam ze som nic nepokazila :-(

5

Boze moj, mate odvahu experimentovat na sebe uzasnu, Ta divoka kombinacia ale nie je nic zleho, ja som si do toho pridaval na potlacenie tej hnusnej horkej chuti aj nesladeny visnovy koncentrat
Inac nic nefunguje na 100%, len viacero prostriedkov zvysuje pravdepodobnost vyliecenia.

Co sa tyka roznych nazorov, niektore su velmi zaujimave, ako napr tento uvedeny, ale ze by to bola "svata pravda" to veru nemozem tvrdit. Napriek tomu je to cenny pohlad z ineho uhla, ktory sa zrejme v urcitej upravenej  forme nakoniec bude dat pouzit.

Nuz je skola lekarov, co tvrdi, ze vsetko mozeme dostat cez spravne volenu stravu.

Na druhej strane su lekari, co maju s doplnkami velke uspechy.

A co sa tyka vyzivy a roznych zivin, mnohi lekari uz davnejsie dokazali, ze optimalne vysledky pre zdravie sa nedaju dosiahnut len s polnohospodarskymi produktami, lebo dnes maju aj iny obsah, nez v minulosti, aj sa nedaju dostat tak velke davky urcitych zivin, ako dokazali prospesne pre nase zdravie.

Pre to sa spiatocnicka organizovana medicina tak krcovite drzi tych starych archaickych tabuliek odporucenych dennych davok, lebo tie bolo povodne urcene aj s ohladom na obsahy polnohospodarskych produktov, ale menej s  ohladom na optimalnu spotrebu tela.
Priklady su draslik, selen, vitamin C, vitamin D-3, jod, vitamin E a rozne stopove mineraly , ktorych mame v akokolvek volenej strave primalo podla novsich lekarskych vyskumov, ktore vsak organizovana medicina nechce zobrat do uvahy.

Naposledy upravil: RNG (2010-12-06 17:18:33)

6

Este sa chcem spytat na Black cohosh,citala som clanky ze moze byt toxicky na pecen...je na tom nieco pravdy?Mozno ze pri vysokych davkach...kolko je podla teba unosna davka?Dik

7

Samozrejme vsetkym sa da predavkovat, ale tie reci o toxicite na pecen pri black cohosh nie su podlozene dokladne
Totiz to, ze niekomu zlyha pecen(3 pripady v roku 2002 v australii)ked beroe black cohossh nie su podlozene celkovou historiou a kedze nevedno, ake ine lieky(chemicke) tie zeny brali(mozno naschval sa to neuvadza), tak si robenie uzaveru, ze to bolo sposobene Black Cohoshom je tvrdenie na "dlhe ruky". Acetaminophen a ine NSAID znicia rocne tisice peceni a zeny pri PMS ich bezne pouzivaju.
http://findarticles.com/p/articles/mi_m … _n6116538/

Inac keby jestvoval priamy dokaz, ze Black Cohosh naozaj poskodi niekomu pecen(hepatotoxicita) nas velky ochranny pes FDA by ho s radostou zakazal, ako sluzbu farmaceutickemu priemyslu a roztrubili by to nahlas, aby ludia stratili doveru v bezpecnost potravinovych doplnkov.
Takto bez dokazu sa siria len chyry o skodlivosti black cohosh hore dole po internete, naschval.

Naposledy upravil: RNG (2010-12-06 23:42:04)

8

V balicku mi prisla okrem ineho aj kyselina hyaluronicka,ale neviem si spomenut naco som ju objednala..:-),ja totiz citam od teba vsetky rady a niekde si to radil a ja teraz neviem naco ju pouzijem a ake je davkovanie-ucinne samozrejme...Dakujem

A prisiel mi este aj Digest platinum,tiez neviem ako si to mam davkovat na precistenie...?

Aaa uz viem na co som si tu h.kyselinu objednala:Na moju bolavu nohu!!!:-)
Prisiel mi aj Krill oil,ale ked som ho otvorila normalne ma naplo,lebo asi sa jedna kapsula poskodila a olej z nej vytiekol do flasticky,cele som to musela v vyumyvat a kapsulu po kapsulke vyutierat aj tak to zapacha ...hrooozne...

Naposledy upravil: Sisa (2010-12-09 01:05:00)

9

Hyaluronany su v tele na absorbovanie narazov, potrebne v slachach a klbob0om maze.
Ja beriem(ked si na to spomeniem) 200 mg.
Al;e na klbovy mas spercificky je dobre jest 2 avokada tyzdenne, tie obsahuju oleje, co vie telo priamoi pouzit na mazanie klbov, aby sa nevydierali.
Digest Platinum na intenzivne cistenie tela pouzi 2 kapsule na prazdny zaludok, dobre zapit, najmenej hodinu pred jedlom.
Nuz zialbohu krill je racik, ktory je riasy, takze jeho olej smrdi velmi "rybaco", preto je dobre, ze ho balia do kapsul. Top mas pech, ze sa ti jedna s kapsul rozpucila. To sa obvykle nestava.Ale aj cez ten zelatinovy obal tie kapsule smrdia, ked otvoris flasku. Ale napodiv sa mi po nich rybaco "nespomina" ako ked som niekedy bral 6-8 gramov rybacieho oleja.

10

Kolko toho krill oleja beries?A ten Digest platinum staci raz za den dve kapsule?

Naposledy upravil: Sisa (2010-12-10 00:11:52)

11

1 gram=2 kapsule krilu su ekvivalent ucinnosti EPA a DHA 8 gramov rybacieho oleja, bez tych extra kalorii.
Digest Plastinum jem hodne silny, pokial nemas nejake extra problemy, 2 kapsule na prazdny zaludok denne stacia na cistenie tela.

Naposledy upravil: RNG (2010-12-10 00:52:24)

12

Ja mam 1000mg krill oil,staci mi jedna kaps.denne?Ta jedna kapsulka je ako 8g rybacieho oleja?

Naposledy upravil: Sisa (2010-12-10 02:09:53)

13

Staci.