1

Téma: vytok pocas cyklu

Dobry den.chcela by som poprosit o radu:pred rokom som.podstupila laparoskopiu kvoli endometrioze-odobrali mi cystu ktoru som mala na vajecniku.
mestruaciu nemam uplne pravidelnu-na to si uz zvykam.vacsi problem mam s tym ze pocas niektorych cyklov mam aj krvacanie alebo cytok mimo menstruacie.nemam ziadne bolesti.niekedy to trva 3-4 dni,niekedy je to pocas celeho mesiaca(2dni nic,2dni vytok potom zase nic a tak dokola).pocas niektorych mesiacov je vsetko ok.
Viete mi prosim vas nieco poradit?
dakujem

2

Re: vytok pocas cyklu

Ber yam, davka diosgeninu v nom by mala byt denne 200 mg. Swansonvitamins ma kvalitny a lacny yam, tak sa zasob aspon na rok. Tak sa to ich drahe postovne rozlozi
http://www.swansonvitamins.com/swanson- … g-100-caps
davka je 5 kapsul denne, tam mas podla vyrobcu 5 x 40 = 200 mg Diosgeninu
Nezabudaj si doplnat jod a selen, aj tie napomahaju tvorit rozne hormony a cistiace enzymy

Naposledy upravil: RNG (2014-11-01 18:09:01)

3

dakujem za odpoved.este predsa jedna otazocka:ma yam nejake kontraindikacie?uzivam lieky na srdce kvoli arytmiam.dakujem

4

Ziadne potrvinove doplnky nemozu mat ziadne skodlive postranne ucinky, dokonca ani ich kombinacie. Za to zarucuju lekarske teami, co ich schvaluju na volny trh ako absolutne neskodne. Takze hovorit o skodlivosti pri potravinovych doplnkoch, ked ich nepredavkujes je bezpredmetne.
Ale farmacia a mnohi lekari napriek tomu siria o nich systematicky bububu.