1

Téma: Ebola

Neviem všetky podrobnosti z médií, ale aký mate názor na v súčasnosti sa šíriacu  ebolu?Dakujem.

2

Re: Ebola

Nuz ako viacere pred tymn, zda sa mi to ako umelo vyslachterna nakaza, ved nei nadarmo stovky laboratorii na svete vyrabaju genetickou modifikaciou coraz viac skodlivych mikrobov.
Ja viem 99% ludi tomu dosial nemoze uverit, ze by taka obludnost na svete mohla existovat, ale je skupina superbohatych a supervplyvnych ludi, globalna vlada za oponou,  ktorych plan okrem ineho  je zredukovat ludsto z dnesnych 7 miliard na 500 milionov a dosial na to maju hromady roznych prostriedkov, od chemikalii, cez riadenie morality a politiky, az po geneticke modifikovanie, ci uz vakcin, plodin, a dokonca skodlivycyh mikrobov, co potajomky na nas vypustaju.
Nuz ja to beriem vazne a nachystal som si extra antiviralne doplnky, v pripade, ze by sa tato pliaga sem dostala, lebo potom uz bude neskoro sa snazit zasobit, ked bude vsetko odrazu vypredane a hrozny zmatok  spojeny s epidemiou.
Staci sa pozriet na skutocny situaciu v krajinach, kde je tato epidemia uz v plnej sile.Nielenze nemocnice nestacia, ale sa znicila aj cela distribucna siet a mnoho ludi tam nezomrie z eboly, ale od hladu.
Bodaj by ta infekcia nebola taka nebezpecna, ako ju popisuju !!!!

3

Ahoj RNG.

Mohol by si sem prosim uviest, konkretne ktore extra antiviralne doplnky na ebolu odporucas? Myslim ze to bude cenna informacia nie len pre mna.

Dakujem pekne.

4

Nemam ani sajnu, ktore su najucinnejsie, ale definitivne asi vsetky, co som uviedol v teme herpes prichadzaju do uvahy, ja typujem najviac na kombinaciu, masivne davky vitaminu C, chagu,monolaurin,  extrakt z olivovych listov collostrum a najma na chaparal.
Prinajhorsom si mozem vyrobit z brezovej kory alkoholicky vyluh, co obsahuje betulin, ktory je silne antiviralny na hromadu virusov.
A samozrejme koloidne striebro,co by som nosil v spray flasticke stale zo sebou a ostriekal vsetko, coho sa mam dotknut, najma klucky na dverach.
A co je najdolezitejsie, vyhybat sa davom co najviac.

5

Na doplnenie inform. o  prevencii a liečbe Eboly prírod. sposobom:

Alliance for Natural Health:

http://www.anh-usa.org/ebola-can-be-pre … naturally/

6

Nuz to som uz cital, ale velmi som z toho nezmudrel, lebo spominaju niektore  bezne antiviralne, bez dokazu, ze by tieto naozaj boli oskusane na ebole ako ucinne.
Ja som na koloidne striebro vela nedal, lebo dosiahnut v celom tele hladiny,mktore by zabili virusy je dost tazko, lebo KS sa v zaludku zvacsa znizi kyselinami.
Ale nieco na tom asi bude, lebo som cital, ze zasielka KS, vyse 300 flasiek bola uz 3 krat zadrzana a poslana zahadne spat zasielatelovi, takze ked niektore kruhy chcu tu ebolu ako strasiaka, tak sa budu za kazdu cenu branit proti prirodnym a ucinnym prostriedkom, ako to robia stale.