1

Téma: probiotika pre 6 rocne dievcatko

Dobry vecer,
chcel by som sa informovat o vhodnych probiotikach pre 6 rocne dievcatko, mam podozrenie aby nemalo candidu nakolko ju sam mam, okrem ineho mam biely jazyk a vsimol som si ze mala ma uz tiez na zaciatok pokial neprejde vysetrnim by som jej chcel zacat davat probiotika, a chcem sa opytat na vhodnost v akych davkach, ja uzivam tieto
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Pr … l&ic=2,
na internete som vsak nasiel aj tvz probiotics kids
okrem ineho jej kvapkam oreganovy olej
dakuejm za skoru odpoved

Naposledy upravil: probono (2014-09-08 20:15:03)

2

Re: probiotika pre 6 rocne dievcatko

Tie probiotka co si uviedol, jej kludne mozes davat. Bude staci 1 kapsula denne.

3

Musite si uvedomit, ze dospely clovek ma v dobre osadenom hrubom creve az 1 kg probiotikl tj akekolvek na trhu su len malicka nasada, co sa musi tisice krat rozmnozit.
Detske probiotika je hlupost, ved v crevach deti musi byt taka ista probioticka flora, ako u dospelych

4

RNG napísal(a):

Musite si uvedomit, ze dospely clovek ma v dobre osadenom hrubom creve az 1 kg probiotikl tj akekolvek na trhu su len malicka nasada, co sa musi tisice krat rozmnozit.
Detske probiotika je hlupost, ved v crevach deti musi byt taka ista probioticka flora, ako u dospelych

dakujem pekne za odpoved, este by som mal otazku ci probiotika su vhodne pre tehotnu zenu

5

Kazdy mame v crevach mikrofloru a je velmi dobre mat taku, co nam vyraba plno zivin, vitaminov a obrannych latok, tj probioticku floru.
Bez ohladu na vek, stav, atd. Tj je to vhodne aj pre tehotne zeny, samozrejme.
Takze probiotika si treba pravidelne nasadzat a krmit/rozmnozovat a podporovat mikrovlakninami.