Prajem pekný den. Chcel by som sa podeliť o svoju skúsenosť s liečivom zvaným MMS.Chcel by som ešte
spomenúť že sa s užívatelom girasol zhodnem aj v iných problémoch ako má on a to je napr: nadmerné
grganie,pocit únavy,pocit, že „črevá mám stále plné”,tlak v črevách,žblnkotanie v črevách.Taktiež
tieto prípady sa umňa vyskytovali každý boží den.Doktor však nezistil žiadnu príčinu.A náhodou som sa
dostal k chorobe zvanej kandida a pomyslel som si že to může byť práve to čo mi káždý den robí
hrozným. Vlastne pred rokom až dvomi som dlhodobo jedával kvasnice proti akné a pijával som vela piva.
Či to vlastne to nespôsobilo tieto ťažkosti? Ono keď som posledne mesiace vypil veľké množstvo piva,
zdúvanie bolo extrémnejšie.A toto zdúvanie som mával takmer každý večer.Možno ste už hľadali pomoc u svojho lekára a možno ste tiež od neho počuli, že ste úplne v poriadku, aj keď vy úplne zreteľne cítite že to tak nie je. Nie ste sami..Keď mi lekár nepomohol a predpísal mi nejaké hlúpé lieky, radšej som ich nevybral po tom čo som nahliadol do knižky Smrť:
nežiaduce účinky od John Virapena , odvtedy mám velký odpor k liekom a už keď mám veľké bolesti zubov
tak si radšej žiadnu tabletku nedám.Skúšal som taktiež rôzne veci na sebe a nepomohlo a ak pomohlo tak
len na pár dní.Trebárs jesť vela zeleniny ovocia , odštavovane , vyhybat sa sladkemu slanemu mastnemu
a podobne.skúsil som lanový olej s tvarohom alebo zakysankou. Pomohlo mi to len na par dni. Na interne
som študoval vela vecí a dopracoval sa k liečivu MMS, ktoré ma dosť odrádzalo keďže otom málokto vie a
každý to označí za savo. Bol som až taký zúfalí že som si to teda objednal a vyskúšal. Oto menej som
sa toho bál keď som zistil že to mamina kamarátka predávala ako liečivo , pretože pracuje ako
liečitelka. Tak som to teda skúsil a bral som to podla predpisu vraj nejaký Protokol1000 ktorý sa
berie 3kvapky 8x denne. Ono to má dosť nechutnú chuť. Druhý den užívania som začal hnačkovať a hnačky
pretrvávali asi 2 dni. Štvrtý den ma dosť preháňalo až som všetko zo seba vyvrátil. Podla všetkého čo
sa píše o MMS , je to normálne pretože telo si zvyká na MMS a za druhé vyplavuje z tela patogény
parazity a plesne ktoré sú v našom tele usadené dlhodobo ak nie roky.MMS vlastne nabudí imunitný systém až na tolko že dokáže bojovať so všetkými zlým v tele.Asi piaty den mi už bolo lepšie a
liečbou som pokračoval. Hnačky skončili pocit zvracania taktiež. Bolo mi to len nechutné piť preto som
si zakaždým jak som to pil zapchal nos a hned som si hodil žuvačku do úst.Nadúvanie a všetky príznaky
skončili a zatial mi nič neni asi dva týždne. Jedna vec ma ešte trápila a to pocit, že „črevá mám
stále plné”. Pozrel som si návod ako užívať mms ( Jim-Humble - All my MMS Protocols ) a tu Jim Humble vysvetlil že ak MMS nezpriechodní črevá natolko dobre tak treba skúsiť list Senna ktorý bežne kúpiť v lekárni. Je to podstate čaj ktorým som bral asi 3 dni 2xdenne. Užívanie je sprevádzané hnačkami a poprípade miernymi kŕčmi v bruchu.Odvtedy mi zatial nič neni a som rád že keĎ idem na záchod tak je všetko bez problémov ako aj celý den.Predovšetkým si musíte upraviť aj stravovanie. Ja som skončil s sladkosťami, polotovarmi ,príliš mastným a pivo budem mať len príležitostne. Pretože je možné že sa tá zloba v tele znova prebudí.Odporúčam si pozrieť túto stránku o MMS ( http://www.czmms.info/ ). Je na tom úžastné to že MMS nepatrí a ani nebude žiadnej farmaceutickej firme ktoré nás zabíjajú ich predpismi na smrť.Pretože MMS sa nedá patentovať a oni z toho nemôžu mať zisk.Preto šíria o MMS zlé povedomie, robia kampane proti MMS že to škodí ubližuje a zabíja. Ale pritom neni známa žiadna obeť ktorá po užití MMS zomrela alebo mala nejaké dlhodobé nežiaducé účinky.Ale každý kto sa vzdeláva mimo telku vie kolko ludí umiera na chemoterapie, očkovania, lieky a podobné svinstvá.Keď si pozisťujete o MMS dostatočné možstvo informácií tak zistíte že sa nemáte čoho obávať a prote neverte tým mediálným žvástom z televízora.MMS vraj lieči širokú škálu ochorení, to však nevem potvrdiť. Jediné čo viem povedať, že som s MMS spokojný a dúfam že sa mi ťažkosti nevrátia.Vedel by som tu toho ešte popísať viac ale keby niečo tak sa ma konkrétne popýtajte.