1

Téma: Sarlach

Rng,
Prosim o radu s touto detskou chorobou. Dostali to obe moje deti a potom aj ja. U deti bol priebeh mierny, ale ja som sa dost vyhadzal a mam citlive ruky a chodidla, ledva chodim, tak ma to picha. Co specialneho je nutne uzivat?
Beriem klasiku: oreganovy olej, zinok, vitamin c, a, d, nac, selen, astragalus, graviolu a pijem gse.
Dakujem.

2

Re: Sarlach

Nespominas napr jod, co je tiez antimikrobialny vo vyssich davkach. Viac na sarlach najdes tu
http://en.wikipedia.org/wiki/Scarlet_fever
Bezne su atb dost dobre ucinne na bakteriu streptococcus pyogenes, ale zarovern nicia probioticku floru tj oslabia telesnu imunitu. Povodny citricidal je uciinny vo vyssich davkach na tuto bakteriu bez znicenia probiotickej crevnej flory, ked ho berieas vo vacsich dennych davkach ale postupne , tj pijes roztok po malickychn glgoch. na dospelu vahu odporucam az 120 kvapiek 33% povodneho citricidalu, tj 70 kvapiek 60% citricidalu do litra vody. Niektore s tych bakterialnych kmenov su ale atb rezistentne, a tam o to viac pomoze povodny citricidal, lebo na zmes quaternialnych zlucenin si zatial este ziadne bakterie nevedeli zvyknut, tj nevedeli vybudovat ochranu.
Na zlepsenie hojenia je dobre si telo aktivne odmorovat od toxinov, co tato bakteria produkuje a pouzivat aj protokol dr Berksona a hromadu mikrovlaknin na odmorenie pecene a tym aj celeho tela.
Toxiny tejto bakterie totiz sa casto hromadia a skodia peceni
Samozrejme pomaha brat aj silne cistiace enzymy a pit hodne vody.
Nezabudni, ze jod a selen sa tiez podielaju na vyrobe roznych enzymov, vcitane cistiacich.odmorujucich.