dobry den RNG,
v prvom rade, prijmite moj obdiv a uctu zato, ako nezistne poskytujete rady a pomahate ludom v ich zdravotnych problemoch. Som stastna, ze existuje na svete takato dobra dusa a prajem vsetko len to dobre, nech Vam pan Boh odplati vasu dobrotu :-)
..ani neviem ci pisem v spravnej teme.. ale moj problem spociva v tom, ze najma v klude a pre spanim citim pulzovanie vo svaloch, take mykanie/chvenie svalov.. je to na roznych miestach- stehna, rameno, brucho, ruky.. Zacalo mi to v lete, po psychickom vypati a neviem sa dodnes toho zbavit.. beriem rybi olej, B-komplex, magnezium, calcium, probiotika, selen, zinok, jod, GSE, probiotika, najnovsie aj koloidne mineraly.. dost ma to obtazuje a narusa aj spanok.. citala som si Vase prispevky a vyslo mi, ze zjavne mi "nieco" chyba a neviem prist nato, ze co... nejaky neurotransmitter? ale aky? neviete mi prosim poradit, ako sa toho zbavit? zatial co beriem tie pripravky mi skor pomahaju zmiernit, ale nie uplne sa zbavit toho.. vsimla som si, ze sa to zhorsi po sportovani a psychickej zatazi..
a chcem sa este spytat aj nadvazne na dalsi problem.. ako sa zbavit psychickeho napatia/nervozity?
velmi pekne dakujem za odpoved.
A.