Téma: Wobenzym N
Prosím Ta je nejaký rozdiel medzi Wobenzym N a Wobenzym? Dakujem
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Prosím Ta je nejaký rozdiel medzi Wobenzym N a Wobenzym? Dakujem
N je novsi a silnejsi, ale aj tak je proti mnohym prislaby a pridrahy.
Staci si porovnat obsahy, kde Wobenzyme este stale neuverejnuje skutocnu aktivitu svojich enzymatickych zloziek v jednotkach aktivity.
Wobenzyme tazi zo svojeho znackoveho mena a z toho, ze bol prvy enzym na trhu v Europe.A za tak dlhy cas si aj zaostala organizovana medicina musela uvedomit uzitocnost enzymov, a prvy, ktory uznali za uzitocny je tato stara znacka.A len tu stale odporucaju.
Odvtedy sa ale situacia prudko zmenila, najma po roku 1996 v USA,ked sa zmenili nariadenia na potravinove doplnky, to co bolo dovtedy predavane len ako farnaceutikum sa stalo doplnkom, a odkedy sa zacali predavat doplnky masove a aj do vyskumu enzymov sa dali hromady penazi, takze pokracuje skoro tempom vyvoja, ako elektronika.
A kto by dnes chcel vyse 40 rocne stare vyrobky elektroniky, alebo ani co len 5 rocne.
To teda plati aj na Wobenzyme N v porovnani s ovela silnejsimi novsimi enzymatickymi zmesami, naviac aj ovela lacnejsimi.
Inac tu si mozes precitat o historii Wobenzymu, jeho zakladateloch a firme Wobe-Mucos v Rakusku, co ho produkuje dosial ako drahe farmaceutikum,bez zmeny zlozenia, nie potravinovy doplnok, kde sa zlozenie moze menit dynamicky okamzite s postupom vyskumu a technologie.
http://www.mucos.de/en/enzyme-therapy/e … h-century/
Naposledy upravil: RNG (2010-09-02 10:43:27)
Ahoj, ked som hladal na i-herbe pancreatin, tak mi tam aj vyhladalo wobenzym, presnejsie wobenzym N. Trochu ma to prekvapilo, vsak wobenzym je farmaceuticky vyrobok a predsa i-herb predava len doplnky z doplnkoveho priemyslu, alebo nie?
Iherb ti preda cokolvek, to je distributor,,nie vyrobca, aj neucinne homeopatika. Preto si treba vediet medzi tou hrbou produkltov vybrat tie najucinnejsie, ale este stale je tam drviva vacsina slabych a neucinnych.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.