Téma: tetánia a panická porucha
chcela som sa poradiť.Minulí rok v januári mi začalo veľmi byť srdce išla som k doktorke pichla mi magnezium a bolo to v pohode.Asi za dva mesiace mi prišlo zle z ničoho nič veľmi nepríjemný pocit mi prechádzal telom a musela som si ísť ľahnúť lebo som mala problém stáť na nohách.Lekár povedal že som totálne vyčerpaná a mám veľa spať,tak som ležala a spala 4 dni.Potom som sa vrátila do starých koľají.Za pár mesiacov sa mi to zopakovalo ale ma to zobudilo v noci bolo mi znova tak isto a asi som začala viac dýchať a začali sa mi točiť prsty a veľmi som sa začala potiť a bola som veľmi biela.Volali sme 112 a dali mi dýchať do sáčika,magnezium a niečo na ukľudnenie.Išla som neurológovi a dali mi antidepresíva citalec.Nechcela som si to dať tak som si to skúšala zvládnuť sama,ale nechtilomi jesť ledva som do seba niečo dala,stále sa mi chcelo plakať a vnútri som mala veľmi nepríjemný pocit.Taksom začala chodiť do súkromnej kliniky kde bol prístup úplne iný.Tiež mi tam diagnostikovali tetániu a panickú poruchu,nasadili mi Rivotril,L-tryptofan,magne B6 a pijem aloe vera.Rok som to brala a všetko bolo fajn nič sa nezopakovalo a bolo dobre.Pred dvoma mesiacmi som vysádzala Rivotril a nebolo mi dobre,všetko sa mi točilo ,telo som mala ťažké a potom mi prišlo nevoľno,ale nie ako predtým,ale lieky mi vrátili naspať.Beriem 3x3 kvapky.Chcela som sa poradiť či nieje nejaká náhrada za ten Rivotril aby som nemusela brať chémiu a splnilo to ten efekt,a aby mi nebolo zle keď ho znova budú vysádzať.Za pomoc ďakujem