51

Re: Pleseň v močovom mechúry

Na nervy odporucam brat DHA(1.5 gramu) vitamin B-1 vo forme benfothiamine, 1/2 1z 1 gram) vitamin B-3 vo forme inositol hexaniacinate, 500 az 1500 mg, samozrejme v delenych davkach.

A samozrejme bezne ako selen zinok jod, vitaminy C E D-3, mikrovlakniny a probiotika.

A radim ti zvysit si viralnu imunitu, ako kazdemu, lebo poskodenia nervov su casto z nasich vlastnych virusov , co mame kazdy v tele permanentne, dnes ovela viac, ako v minulosti.

52

Doplnky som uz zacala uzivat a chcem sa opytat za aku dobu asi mozem ocakavat zlepsenie?
Dakujem!

53

Ja poznam len doplnky a ich statisticku ucinnost, nie individualnu, ale predpovedat buducnost neviem, nemam krystalovu gulu.
V pripade zapalov nervov(jednalo sa o trojklany nerv, ako sa ludove hovori hexenshuss) mali dvaja moji kamarati podstatne zlepsenie asi po 3 tyzdnoch, tj miesto lezania v posteli zacali normalne chodit na prechadzky. A brali len vacsie mnozstvo rybacich olejov nic viac, lebo vtedy este calamarine nebol,na trhu.

54

Dobry den RNG,
potrebujem poradit ohladne collostra. Chcem sa opytat, ktore collostrum je najlepsie - najucinnejsie a ci je lepsie uzivat tekute alebo v prasku?
A este sa chcem opytat na probiotika nasla som tieto: https://www.swansonvitamins.com/renew-l … 0-veg-caps
zaujima ma, ci su fakt take ucinne ako je tam uvedene.
Inak bezne uzivam tie probiotika z iherb.com, co si mi poradil: http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Pr … l&ic=3.
Diky!

Inak som mala zapal Bartoliniho zlazy jednej tak som vyskusala to, co mas na webe, ze Kokosovy olej zmiesat s GSE. Perfektne to pomahalo, malo to doslova okamzity ucinok. Som si to natierala tym kokosovym olejom s par kvapkami GSE a asi po dvoch hodinach uz to prestavalo boliet, do vecera uz nebolelo vobec, opuch zmizol a uz sa mi zo dna na den zmensuje aj ta asi hnisom naliata zlaza.
Takze VELKA VDAKA!

55

RNG, prosim Ta porad mi ktore Collostrum je najlepsie? Je lepsie praskove v kapsuliach alebo tekute?
Od firmy Symbiotics je kvalitné? Alebo radsej od Swansonu?
Diky!

56

Praskove je koncentrovanejsie a Symbiotic z Noveho Zealandu je definitivne asi najkvalitnejsie.
Na Novom Zealande sa kravy volne pasu na chemicky nestriekanych prirodnych  lukach, nepouzivaju na ne ani hormony, ani antiobiotika.
O inych kolostrach sa to povedat zialbohu neda.