Re: krčové žily
po nadmernej fyzickej zatazi som "ziskala" krcove zily + zilova nedostatocnost,, teraz, ako citam tuto diskusiu, vidim, ze to mam asi na cely zivot
okolo clenkov mam zrazeniny, ktore po kratkom case zlepsili farbu, ale su tam, co ma vsak desi, mam tam jednu chrastu, co sa nehoji, okolie cervene, a na tlak boli, vyzera to ako zacinajuci bercov vred, je to mozne? nohy po vacsej namahe mam nesmierne tazke, nebolia vsak, obcas popichava v miestach pod kolenom.
je mozny nejaky neskodny sport s tymto problemom?
skusila som lahko behavat, ale nohy zacali jemne opuchat a vratil sa mi tzv ekzem, podliatinky na lytkach. co sa potom vstrebalo.moja otazka je, hore spominanymi doplnkami sa neda uplne vyliecit z tychto problemov?
znovu sa mi zo dna na den zjavila ranka, tentoraz vacsia, ako som mala predtym, dnes rano sa to po zlepseni opat zhorsilo, dala som si na to zmes kokosaku, cukru a citricidalu, ale stav sa od rana do poobedia zhorsil, dala som to radsej dole, mam to okolie rany viac zapalene, boli to, pojdem zajtra k dr, len neviem, ci si dat na noc tu zmes cukrovu, teraz mam uz strach, alebo co ine na lokalnu ulavu od toho zapalu?
musim sa znovu pstit do doplnkov, co si odporucil, zanedbala som
Naposledy upravil: ovekyska (2014-01-27 18:12:20)