Téma: bolesti celho tela klbov.kosti a strach o seba...
Dobry den mam tskyto problem zacalo to na zaciatku leta najprv sa mi zapalil prostrednik na lavej nohe... Moc som to neriesil najprv potom som siel po 3 mesiacoch cca doktorke spravili mi odbery a ze mam zvyseny zapal tak mi skusilicdat antibiotika na precistenie tela tie nepomohli... Preslo to na okolite prsty na nohe iba malicek ostal bez skody vsetky ostatne prsty a klby sa zdeformovali a nemozem stat na tej nohe na spicke... Dalej to preslo na prave koleno... Potom lave rameno medzitym mi brali znova krv ci namm boreliozu alebo nizky vitamin D to bolo asi 3-4 mesiace dozadu borelioza negativna ale vitamin D som mal prinizky... Tak mi ortoped dal lieky...a moc mi to nepomahalo ten vitamin D teraz akuratvjedavam rybi olej 3x denne...a mam zubny kaz nelieceny uz asi 3Roky...a teraz ma boli prave rameno ktore som maval posledne dni strasne stuhnute co i len ked som chvilu lezal alebo sedel na stolicke ta bolest prechadzala asi do polky chrbta toto rameno viac bolelo v krcnej chrbtici ako to lave... Mam zvetsenu uzlinu pod sankou a na pravej strane krku... Bolesti noh a ruk ktore sa neustale striedaju neviem ako to specifikovat... Zvysenu teplotu som dnes mal...a maval som obcas bolesti na hrudi aj pri srdci niekedy ma bolieva ma brucho aj na pravej aj lavej strane ale nie moc a taktiez mam akoby krvave spodne dasna ked si dam prec peru... A este akoby zvetsene uzliny na dolnom chrbte aj 3 cm asi to budu uzliny lebo neviem co ine to moze byt Dost sa bojim :-\mam 18 rokov uz ste mi raz odpovedali na zdravie.sk ale chcel som to viac opisat