Téma: poškodenie centrálnych a periférnych nervov v dolných končatinách
Dobrý deň,
môj problém spočíva v obmedzenej hybnosti dolných končatín - v priebehu dvoch týždňov sa mi rapídne zhoršila chôdza, neviem chodiť zo schodov, mám problém s prenášaním váhy z nohy na nohu (neviem behať, tancovať). Diagnózu zatiaľ stanovenú nemám, MR (hlavy, miechy) mám v poriadku, lumbálna punkcia ukazuje na mierne zvýšené bielkoviny a elementy v likvore, EMG ukazuje na poškodené centrálne i periférne nervy v dolných končatinách (viac v pravej nohe). Z nemocnice ma prepustili s tým, že liečbu pre mňa nemajú, vraj uvidíme, ako bude stav progredovať. V správe mám uvedené indikácia na motor neuron disease. Po prepustení z nemocnice mi začali svalové zášklby po celom tele, po zaradení vitamínov je to miernejšie. Momentálne rehabilitujem, užívam bioliečbu, liečbu prístrojom Rikta, nasadila som si C vitamín,Milgamu N, magnézium, E,D vitamín, užívam chlorellu, Vilcacoru, výťažok z olivových listov. Mám pocit, že hybnosť sa pomaličky zlepšuje a chcela by som sa poradiť ohľadom prírodnej liečby - čo pri takýchto príznakoch ešte užívať. Ďakujem.